Eladó II. kerületi családiház

322.000.000 Ft
832.042 €
  • 6+1 félszoba
  • 2 fürdőszoba
  • 260 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó II. kerületi családiház, 6 szoba, 1 félszoba, 260 m2

Ingatlan leírása

Megvételre kínálok egy 260 nm-es modern, tégla építésű családi házat Budapest II. kerületében, Máriaremete keleti részén.

A ház kb. 30 éve épült, valamint 2012-ben teljeskörűen felújították. Két lakórésszel rendelkezik, de egyben is használható. Dupla garázs, biciklitároló és kocsibeálló is található az ingatlan területén.

Egy 1098 nm-es, növényekkel borított telken fekszik, ahol található egy finn szaunaház infraszaunával és dézsával, valamint egy elektromosan fűthető kanadai hydropool medence. A telek locsolórendszerrel, riasztóval és elektromos garázskapukkal van ellátva. A kertet magas sövényfal veszi körül.

A buszmegálló 10 perce helyezkedik el, ahonnan az 57-es és 257-es buszokat lehet igénybe venni.
Elérhető távolságban található bölcsöde, óvoda és iskola egyaránt. Bevásárlási lehetőségről a közeli kisbolt vagy bővebb kínálattal a kevesebb mint 30 percre lévő Tesco vagy Lidl gondoskodik.

Kikapcsolódás szempontjából igénybe lehet venni a közeli sport és szabadidő központot, uszodát, futókört, jógaközpontot is, de ha szívesebben töltené szabadidejét a szabadban bármerre is indul mindössze 40 perc alatt eljuthat a környező zöldövezetek területére, ahol barlangok, túraútvonalak, tanösvények és kilátópontok várják a kirándulni vágyókat.

Amennyiben szívesen megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
hõszigetelt
olcsó bérû
kocsibeálló
garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
gardrób
étkezõ
erkély
redõny
reluxa
riasztó
kaputelefon
klíma