Eladó II. kerületi Üzlet

21.700.000 Ft
56.073 €
Szilágyi Erzsébet fasor, Budagyöngye
  • 1 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 16 m2

Ingatlan Referens

Szalma Szilárd XII.kerület Központi Iroda

Eladó II. kerületi Üzlet, 1 szoba, 16 m2

Ingatlan leírása

Vállalkozók, befektetők figyelem!

Megvásárlásra elérhetővé vált a II. kerületi Budagyöngye Bevásárlóközpontban ez a 16 négyzetméteres, teljesen felújított állapotú, saját KLÍMÁVAL ellátott üzlethelyiség!

Az üzlet a bevásárlóközpont -1. szintjén található, a pénzváltó mellett.

Az üzletbe bevezetésre került víz, rendelkezik saját beépített szekrényekkel, konyhapulttal.
Az "L" alakú fali, állítható kiállító polc és a 2 ajtós gardrób szekrény (ebben található a mini konyha és a kézmosó is) az üzlet részét képezi.

Az üzlet tehermentes, 1/1 tulajdonjogú, céges és ÁFA mentes.

Jelenleg bérbe van adva, műkörmös tevékenységet végeznek benne.

Érdeklődése esetén keressen bizalommal a hét bármely napján!

További tudnivalók a Budagyöngyéről: „1994-ben, Buda első bevásárlóközpontjaként nyitotta meg kapuit. Az átriumszerű kialakítás és a kis alapterületű üzlethelyiségek a hajdan itt álló Budagyöngye Piac családias, barátságos hangulatát idézik. A négyszintes, közel tízezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 100 üzlet várja vendégeit áruival, szolgáltatásaival. Az élelmiszer jellegű üzletektől a lakberendezési boltokon és divatüzleteken át a vendéglátóegységekig minden egy helyen megtalálható. Ezen felül a házban posta, bank, pénzváltó, varroda, biztosító valamint pelenkázó és gyermekjátszó sarok szolgáltatás is rendelkezésre áll. Az üzletházban őrzött mélygarázs szolgálja az autóval érkező vendégek kényelmét. A Budagyöngye közösségi terei és mosdói akadálymentesek, így babakocsis és kerekes székes vásárlóink számára is kényelmesen elérhetők.”