Eladó III. kerületi családiház

248.000.000 Ft
640.827 €
  • 7+1 félszoba
  • 3 fürdőszoba
  • 290 m2

Ingatlan Referens

Boglár Andrea III. kerület Központi Iroda

Eladó III. kerületi családiház, 7 szoba, 1 félszoba, 290 m2

Ingatlan leírása

3. kerület egyik legcsendesebb részén, Rókahegyen tágas ház, nullához közeli fenntarthatósággal.
A fűtés teljesen megújuló, geotermikus és napelemes.
A házhoz egy kisebb, felújított lakrész is tartozik, mely teljes értékű lakásként használható, a házak: 250nm+40nm-esek, terasz erkély: 70 nm. Műszakilag teljesen átgondolt, precízen kivitelezett gépészet. Méretei miatt több generációnak, cégközpontnak is kiváló. Az ingatlanhoz tartozó telek a környéken ritkaságnak számító mérettel – 1200 – nm rendelkezik. A telekszomszéd háza is eladás alatt van, melynek megvételével egy kétbejáratú telek, és három ingatlan kerülhet a tulajdonába, számtalan hasznosítási lehetőséggel.
A ház magas műszaki tartalommal, igényes anyagokból készült:
-minden irányba nyíló ablakoknak köszönhetően egész nap világos,
-padlófűtés, fal és mennyezet fűtés-hűtés,
-alsó szint teljes egészében körbejárható,
-tetőablak a konyhán,
-jó minőségű fa nyílászárók,
-mindkét szinten külön nyíló fürdő, wc
- fedett kb. 50nm-es terasz és tágas erkély is kapunk
- elektromos kapunyitás
A környék nagyon csendes, mégis gyalogtávolságra van az iskola, óvoda, piac, egyéb bevásárlási lehetőség, a legközelebbi buszmegálló kb. 200 m Az ingatlan Csillaghegy központjához közel található. A HÉV megálló, háziorvosi rendelő, fogászati rendelő, gyógyszertár, Tesco Global, pék, zöldséges, pár perc kényelmes sétával elérhető. A megújult csillaghegyi Árpád Forrásfürdő néhány percre van.
Az ingatlan klasszikus stílusú, rendkívül tágas, és ideális elrendezésű. Ha olyan házat keres, amely az adottságaival nem szűkíti be lehetőségeit, ha gyakran merül fel az igény arra, hogy a család több tagja együtt töltsön időt, de kényelmesen el is vonulhat, ha a telek tekintetében is a tágasság érzésére vágyik, akkor ezt a házat látnia kell!
Budapesti belvárosi lakás beszámítása lehetséges.