Eladó IX. kerületi iroda,irodaház

1.900.000.000 Ft
4.909.561 €
Üllői út
  • 30 szoba
  • 4 fürdőszoba
  • 3000 m2

Ingatlan Referens

Malmos Gábor I. kerület Központi Iroda

Eladó IX. kerületi iroda,irodaház, 30 szoba, 3000 m2

Ingatlan leírása

Budapest IX. Üllői úton, a Ferenc körút és a József körút közelében, egy 2862m2 alapterületű, 3 szintes IRODAHÁZRÉSZ ELADÓ!

További 492m2-re ingyenes használati joggal rendelkezik. Az épület a század elején épülhetett, majd többször átalakították, átépítették.

A ház a pince, földszint, illetve négyemeletes épületből áll. Az irodaházrész, a pince, földszint, félemelet és első emeletből áll. Az 5 M Eurós ár a teljes épületre vonatkozik.

Az épületrészek külön-külön is megvásárolhatók. A 880 nm-es pince 700 000.- euró, A földszinti 460 nm-es üzlethelyiség 1 150 000.-Euró, Az 1660 nm-es földszint + félemelet + első emeleti irodaház 3 150 000.-Euró.

Az épület Üllői úti homlokzata az 1957-es átépítés eredménye. Az épület hosszfőfalas szerkezeti rendszerű, vastag téglafalakkal. A födémek általában vasbeton szerkezetek, néhány helyen acélgerendákkal kombinálva. A válaszfalak különböző vastagságú téglaszerkezetek.

Az eredeti nyílászárók fa szerkezetek. Az Üllői úti homlokzat nyílászáróit korábban fém szerkezetekre cserélték. A 90-es években az épületet a funkcióknak megfelelően ketté választották: irodaházra és lakásokra. A lakásokat a lakók részére értékesítették, az iroda részeket felújították, átalakították. Az udvart polikarbonát dongával lefedték, és Új belső lépcső beépítésével a helyiségcsoportok önálló megközelítését is biztosították.

Az irodarészek az Üllői úti portálon illetve az udvar lefedésével kialakított aulán keresztül, önállóan megközelíthetők. Lift csak a lakók részére biztosított, az irodákhoz nem tartozik lift.

A helyiségek fűtése központi, földgáz tüzelésű kazánról biztosított. A kazánt 2003-ban, míg a vezérlését 2019-ben cserélték újra.

Az irodák többsége klímatizált, (helyi, ablak és split klíma). Az aulatér mesterségesen szellőztetett. Az iroda helyiségcsoportok egységenként előtérrel, teakonyhával és WC-mosdó helyiséggel lettek kialakítva. Az irodák zöme utcafronti, kisebb részük az aulára néz. Az aula jobb oldalán lévő helyiségeket bemutató illetve előadó teremként alakították ki.

Az ingatlan 2018-2019-ben felújításon, átalakításon ment keresztül, ekkor nyerte el a mai formáját és funkcióit.

Várom hívását!