Eladó V. kerületi téglalakás

199.900.000 Ft
516.538 €
  • 3 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 80 m2

Ingatlan Referens

Lukácsné Kovács F. Edit XXII. kerület Központi iroda

Eladó V. kerületi téglalakás, 3 szoba, 80 m2

Ingatlan leírása

Belvárosi elegancia, maximális kényelem, polgári életérzés, frekventált elhelyezkedésű luxus lakás, minőségi kialakítás!

Megvételre kínálunk Budapest V. kerületében, a Parlament szomszédságában, liftes társasház 1. emeletén, egy teljeskörűen felújított 80 m2-es, panorámás luxus ingatlant.

A ház külső és belső homlokzata jó állapotban van.
Az ingatlan ablakaiból a Dunára és az Olimpiai Parkra látni, a házból kilépve a Parlamentet pillanthatjuk meg.

A lakásról:

A 80 m2-es ingatlan helykihasználása optimális, az elosztása tökéletes, minden helyiség tágas. Az előtérből nyílik: egy kisebb hálószoba melynek zuhanyzós fürdőszobája van. Szintén az előszobából megközelíthető a konyha, majd a nappaliba érkezünk, végül a nagy hálószobába lépünk be, melyhez tartozik egy külön kádas fürdőszoba Wc-vel, bidével.

A lakás nyugati fekvésű ablakai csodálatos dunai panorámát nyújtanak.

Jelenlegi elrendezésével impozáns, igényesen berendezett, kivitelezett és teljeskörűen újjáépített lakás.
Prémium kivitelezéssel készült, presztízs burkolati anyagok felhasználásával. Elegáns hidegburkolat és a csodás tölgyfapadló adják a lakás keretét.

A vadonatúj minőségi német konyhabútor, beépített konyhagépekkel felszerelt (hűtőszekrény, fagyasztó, sütő, kerámia főzőlap, páraelszívó, mosogatógép).
A lakás fűtés- és melegvíz rendszeréről új kondenzációs gázkazán gondoskodik. Az ingatlan légkondicionált, hűtő – fűtő fan coil berendezéssel, a hálószoba és nappali elektromos redőnnyel felszerelt.
A külső nyílászárói külalakra az eredetivel tökéletesen megegyező, 3 rétegű hő- és hangszigeteltre lettek cserélve, a belső nyílászárók a lakás stílusához tervezett klasszikus minőségi ajtók.

A környékről:
A lakás kiemelten ellátott, környékén az infrastruktúra páratlan a központi elhelyezkedése miatt, mely rendkívül vonzóvá teszi mind a helyi lakosok, mind pedig a külföldiek számára! A Duna part és Margit sziget csodás lehetőséget biztosít a sportolásra. A pezsgő belváros, az üzleti negyed közelsége az üzletemberek számára is kiemelten vonzó.

Társasházról:
A lakás egy igényesen rendben tartott, pénzügyileg is rendezett, folyamatosan karbantartott társasházban található. A ház elektromos vezetékeinek cseréje folyamatban van, várhatóan 2024 első felében fejezik be a felújítást.

Kedvezőek a fenntartási költségek: a közös költség 31.760,- Ft/hó, mely magában foglalja a vízfogyasztást, a gáz és villany egyedi mérés alapján kerül kifizetésre.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új igényes lakó az álmaiban szereplő otthonára leljen a belvárosban.
Ha befektetésben gondolkodik, megtalálta a tökéletes ingatlant, mely lokációja miatt könnyen kiadható és magas megtérülést biztosít.

A lakás azonnal birtokba vehető!

További kérdés esetén illetve megtekintés egyeztetéséhez keressen bizalommal.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
lift
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
gardrób
étkezõ
parkettás
redõny
riasztó
kaputelefon
klíma