Eladó V. kerületi Üzlet

277.000.000 Ft
715.763 €
József nádor tér
  • 3 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 62 m2

Ingatlan Referens

Lukácsné Kovács F. Edit XXII. kerület Központi iroda

Eladó V. kerületi Üzlet, 3 szoba, 62 m2

Ingatlan leírása

Budapest történelmi szívében, a Belváros közepén, a Lánchíd pesti hídfőjénél, az ötcsillagos szállodákkal körbe véve eladásra kínálom, műemlék jellegű, szépen karbantartott társasházban található luxus asztalneműket (Zsolnay, Herend, Raynaud Limoges porcelánt, Varga Art ólomkristály termékek, Ercuis ezüst asztalneműket, stb.) forgalmazó összkomfortos üzlethelységet.

A térre panorámás üzlet a József nádor tér és a József Attila utca sarkán található. A passage rész kilátással van a Budai Várra. A bolt bejáratának közvetlenül a turista- és tömegközlekedési buszok megállójánál helyezkedik el, közvetlenül a gyalogos át kellővel szemben. 500 méteren belül 2 metro megálló található. Turistaszezonban 2000-4000 fő az átlagos napi forgalom az üzlet körül.

Számos környező szálloda térképén jelzett, bejáratott üzlet. A József nádor tér alatt 3 emeletes mélygarázs van - ami már kész van csak a technikai átadás várat illetve a tér másik oldalán elköltözik a Pénzügyminisztérium és helyére 5 csillagos szállodát terveznek nyitni az épületben.

A három nagy kirakatból – ami több mint 10 méter hosszú – az egyik a klasszicista stílusban felújított József nádor térre, két másik kirakata és a bejárata pedig a József Attila utcai passage-ra nyílik. Két gazdasági bejáratra van lehetőség a társasház belső udvaráról, ezért két különálló boltra osztható. Dél-nyugati tájolású.

Az üzlethelyiség bruttó 62m2 /nettó 52 m2 alapterületű, belmagassága 4,65 illetve 2, 9 méter. Az üzlethelység 21 négyzetméter galériázott raktárral rendelkezik (belmagasság 150 m). Az üzlethelyiség három éve teljes körűen fel lett újítva. Mindösszesen 35 négyzetméter terasz kialakítására van lehetőség az üzlethelyiség körül - a tér felőli oldalán 12 négyzetméter, a passage-ban 23 négyzetméter.

Egyedi mérőórás, légkondicionálóval ellátott, alacsony rezsiköltségű – jelenleg havi 200 EUR a mindösszesen költsége.

Visszabérési lehetőséggel, a jelenlegi üzletprofillal.
Irányár: 550 000 EUR

Ingatlan tulajdonságai

összkomfortos