Eladó V. kerületi Üzlet

205.000.000 Ft
529.716 €
Alkotmány utca
  • 3 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 97 m2

Ingatlan Referens

Szalma Szilárd XII.kerület Központi Iroda

Eladó V. kerületi Üzlet, 3 szoba, 97 m2

Ingatlan leírása

Befektetők, vállalkozók figyelem!

Megvételre kínáljuk az V. kerületi Alkotmány utca és Bihari János utca sarkán elhelyezkedő impozáns, frissen felújított, üvegablakokkal ellátott, galériás iroda/üzlethelyiséget!
A kitűnő lokációval rendelkező, összesen 97 nm-es (52 nm + 33 nm galéria, valamint a hozzá tartozó 12 nm-es tárolóval együtt), három portállal (két bejárattal) rendelkező egész nap VILÁGOS, PADLÓFŰTÉSES ingatlan értékálló befektetés!

Alkalmas szépségszalonnak, kávézónak, reggelizőnek, irodának, művészeti galériának, bemutatóteremnek, ez tulajdonképpen fantázia és elképzelés kérdése.

Elhelyezkedésének köszönhetően nagy az átmenő forgalom, könnyen megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel.

A közlekedő folyosó két oldalról zárható, ezáltal raktárként is üzemelhet. Itt található a zuhanyzós mosdó is. A biztonságról riasztó gondoskodik. Belmagassága 5,4 m.

Az üzlet fűtését gazdaságos hőszivattyú (hűtő-, fűtő) biztosítja, mely klímaként is üzemel. Ezáltal az ingatlan rezsije éves szinten nagyon kedvező! Áramerősség: 3*32A.

A közös költség jelenleg 10.500 Ft/hó, mely tartalmazza a szemétszállítást, a közös helyiségek takarítását és az áramfogyasztást.

Az ingatlanban jelenleg bérlő van, így stabil befektetési lehetőség.

Eladási irányára: 518.000 EUR

Érdeklődése esetén, további kérdések és megtekintés kapcsán keressen bizalommal!