Eladó VI. kerületi téglalakás

64.500.000 Ft
166.667 €
Rózsa utca
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 58 m2

Ingatlan Referens

Fekete Bence Bp. XIV. Ilka utcai iroda

Eladó VI. kerületi téglalakás, 2 szoba, 58 m2

Ingatlan leírása

Scroll down for English!

Eladóvá vált az Andrássy útnál a VI. kerületben egy felújított AIRBNB-s lakás!
A lakás 2020-ban lett felújítva, az eredeti fa nyílászárók nem szorultak kicserélésre! A 10 lakásos társasház az 1900-as évek végén épült, 2 emeletes, amelynek az első emeletén helyezkedik el az ingatlan.

Az ingatlan 58 m2-es, 3,5 m belmagasságú, 2 gyönyörű, tágas parkettázott hálószobás utcai panorámával, a nagy, egybe nyíló szintén parkettázott nappali kihúzható kanapéval, szekrényekkel, TV-vel felszerelt. A fürdőszoba frissen csempézett, minimál stílusú, zuhanykabinnal és WC-vel együtt felszerelt! A konyha udvarra néző rendkívül csendes és világos, teljesen felszerelt, gáz sütővel, főzőlappal, mosogatóval, mikróval, hűtővel és egy négyszemélyes étkezővel. Ezenkívül egy 2 m2-es bepolcozott kamra is helyet kapott a lakásban.
A melegvízről gázbojler gondoskodik, és a lakásban szobánként kezelhető elektromos panelfűtés, illetve frissen karbantartott hűtő-fűtő klíma található! Ezenkívül az ingatlan különálló közüzemi fogyasztásmérőkkel rendelkezik (vízóra, gáz- és villanyóra), amely teljesen tartozásmentes.

A házban felújítások már történtek (pl. a körfolyosók teljes felújítása), illetve most indult a homlokzati és tető felújítási pályázaton az épület.

A Rózsa utcára nyíló ablakok a közvetlen szomszédságban található, mindig karbantartott cseh és a görög nagykövetségre néznek. További előnye a lakásnak, hogy rendkívül csendes, a Rózsa utca egyirányú, tömegközlekedés nélküli, így nem kell aggódnia a nagy forgalom miatt. Parkoló helyet bérelhet az utcában található mélygarázsban (jelenleg is van bérelve, ami átadható), valamint nyilvános, jó parkolási lehetőség van az utcán is!

Ezenkívül a tömegközlekedés is kiváló, a Kodály körönd (1-es metró) és az Oktogon (4-es, 6-os villamos) mind pár perc sétával elérhető! Belátható távolságra van a Hősök tere, az Erzsébet tér és a Nyugati pályaudvar is.

Saját célra vagy befektetésnek is nagyszerű választás! A lakás AIRBNB engedéllyel rendelkezik, az ingatlannal foglalkozó AIRBNB kezelő szívesen folytatja a kiadást, ha erre a célra szeretné megvásárolni!

A közös költség 18.700 Ft, rezsi pedig 45.000 Ft/hó!
Az ingatlan irányára 64.900.000 Ft. Egyes bútorok a vételár részét képzik!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, illetve további információra vagy képekre lenne szüksége, keressen bizalommal a megadott telefonszámon!

English

In the VI. district at the Andrássy út a renovated AIRBNB apartment is for sale!
The apartment was renovated in 2020, the original wooden shutters did not need to be removed! It has 10 apartments at the building and this house was built at the end of the 1900s, and it has 2 floors, the property is on the first floor. The apartment is 58 m2, with and 3.5 m ceiling height.

Hot water is provided by a gas boiler, and the apartment has electric panel ventilation that can be controlled from room to room, and there is a freshly maintained cooling-heating air conditioner! In addition, the property has separate utility consumption meters (water meter, gas and electricity meter), which is completely debt-free.
Renovations have already taken place in the building (e.g. the complete renovation of the circular corridors), and the facade work has just started and the building is in a tender for roof renovation. Parking space you can rent in the underground garage located on the street (it is currently rented, which can be rented), as well as public, good parking is also available on the street!

The apartment has an AIRBNB license, the AIRBNB manager dealing with real estate will gladly continue the release if you wish for it!

The common cost is HUF 18,700, and utilities are HUF 45,000/month! The price of the property is HUF 64,900,000. Some furniture is part of the purchase price!

If you are interested, or if you need more information or pictures, Then call me with confidence!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
parkettás
kábeltévé
internet
riasztó
kaputelefon
klíma