Eladó VI. kerületi új építésű apartman,garzon

321.000.000 Ft
829.458 €
  • 3 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 149 m2

Ingatlan Referens

Buzási Edit Központi iroda

Eladó VI. kerületi új építésű apartman,garzon, 3 szoba, 149 m2

Ingatlan leírása

A kivánt luxus mellé nyugodt és biztonságos életet szeretne? Az utolsó lehetőség, hogy ÖNÉ legyen, egy belső két szintes, új építésű, duplateraszos lakás, mely egy 1886-ban épült, teljes körűen felújított 16 lakásos társasház legfelső emeletén.

A penthouse teraszairól megismételhetetlen panoráma tárul elénk az Operaházra, a Citadellára, a Bazilikára, a Mátyás-templomra, a Halászbástyára és Belső-Terézvárosra. A parkolás a lakás közvetlen szomszédjában található parkolóházban kerül biztosításra.

A szeptemberi beköltözés előtt most Ön választhat az első osztályú burkolatok, szaniterek közül, véglegesítheti álomotthonát belsőépítészünk segítségével. A hálószoba VELUX Cabrio ablakai egy mozdulattal erkéllyé változnak és Öné a különleges panoráma. A PANASONIC hőszivattyú minden időben biztosítja az optimális hűtést és fűtést.

A penthouse teraszairól csodálatos panoráma tárul elénk az Operaházra, a Citadellára, a Bazilikára, a Mátyás-templomra, a Halászbástyára és Belső-Terézvárosra. A parkolás a lakás közvetlen szomszédjában található parkolóházban kerül biztosításra.


A 149 m2-es lakás és a 82 m2 terasz ára 321.100.000 Forint.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
garázs
kert
csendes
világos
panoráma
bútorozott
bútorozatlan
erkély
terasz
riasztó
telefon
kaputelefon
klíma