Eladó XI. kerületi téglalakás

109.900.000 Ft
283.980 €
  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 86 m2

Ingatlan Referens

Antal Orsolya I. kerület Központi Iroda

Eladó XI. kerületi téglalakás, 4 szoba, 86 m2

Ingatlan leírása

Eladó àlomlakás a Bolero Lakóparkban!

Kényelmes, tágas és modern otthont kínálunk eladásra a XI. kerületben. Ez a 2019-ben átadott, 86 négyzetméteres, 4 szobás, 2 fürdőszobás lakás minden kényelmi szolgáltatással rendelkezik, hogy az új tulajdonos minden igényét kielégítse.

A lakás számos luxuselemmel felszerelt, beleértve a parkosított, zárt lakópark nyugodt és biztonságos környezetét. Az épület magas minőségű kialakítása pedig garantálja az otthon melegségét és kényelmét. Két lift üzemel a házban, a zárt lépcsőház pedig kamerával felszerelt, biztosítva ezzel a folyamatos biztonságérzetet.

Az otthonhoz tartozik egy 38 négyzetméteres erkély is, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a belső kertre. A kertet és az erkélyt gondozza a kertész, így Önnek csak élveznie kell a friss levegőt és a zöld környezetet.

A lakás belső elrendezése praktikus és kényelmes. A tágas előtérből könnyen megközelíthető a konyha, az étkező és a nappali, ideális helyszín családi összejövetelekhez vagy baráti találkozókhoz.

A három hálószobából az egyikben beépített gardróbszekrény található. A fürdőszobák modern és stílusos kialakítással rendelkeznek, egyikben kád, másikban pedig beépített zuhanyzó található. Mindkét fürdőszobában található wc is.

A szobák és a nappali parkettával burkoltak, míg a többi helyiség járólapot kapott. A házközponti fűtés gondoskodik az otthon melegéről, míg az inverteres klíma biztosítja a kívánt hűvös érzetet.

A 109.900.000 Ft vételár magában foglalja a beépített bútorokat is.

A lakáshoz tartozik egy tároló és egy teremgarázsban levő beálló is, amelyet igény szerint megvásárolhat. A tároló ára 1.500.000 Ft, míg a teremgarázsé 9.500.000 Ft.

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal !

Ingatlan tulajdonságai

gáz
víz
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
fûtött garázs
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
panoráma
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
terasz
parkettás
redõny
kábeltévé
internet
riasztó
kaputelefon
klíma