Eladó XI. kerületi új építésű téglalakás

136.000.000 Ft
351.422 €
Bíró László József krt.
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 53 m2

Ingatlan Referens

Lukácsné Kovács F. Edit XXII. kerület Központi iroda

Eladó XI. kerületi új építésű téglalakás, 2 szoba, 53 m2

Ingatlan leírása

A Budapart Otthonok lakóparkban kínálunk megvételre közvetlen vízparti, öbölre panorámás, 32 nm-es terasszal körülölelt, 5. emeleti, prémium minőségben kivitelezett luxuslakást.

Azonnal költözhető!
A képek egy része látványterv.

A Kopaszi-gátnál épült, Budapart otthonok közül összesen 3 ház épült közvetlen a Duna-partra, ez a most befejezésre kerülő az L épület, ami a többi lakóházhoz képest kiemelten minőségi kivitelezéssel készült.

Az új prémium lakóház formavilága egyedi karakterrel rendelkezik és 18 emeleten kínál teraszos otthonokat. A modern és környezetbarát épületet úgy tervezték, hogy optimális legyen a lakások benapozottsága és maximalizálva legyen a panorámás otthonok száma. A BudaPart Otthonok- "L" az utolsó azok közül az egyedülálló, prémium, közvetlenül a vízparton álló épületek közül, amelyek újgenerációs, panorámás, az öbölre vagy a budai hegyekre néző otthonokat kínálnak.
Az épületben minden ingatlanhoz tartozik terasz vagy loggia, a lakásokat pedig a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelően mennyezetfűtéssel és -hűtéssel, motoros redőnnyel, digitális termosztáttal, smart home rendszerrel és az eddigieknél is modernebb gépesített konyhabútorral felszerelve adják át.

A lakás 5. emeleti saroklakás (53,17 nm), körbe terasszal (32,23nm), 2 szoba, külön wc és fürdőszoba.

A lakáshoz külön opcionálisan megvásárolható egy 12,25 nm-es teremgarázshely, ára: 10 M Ft valamint egy 3,7 nm-es tároló, ami plusz 3 M Ft-ba kerül.

Elegáns luxusotthon közvetlenül a vízparton.

További információkért keressen bizalommal.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
lift
garázs
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
amerikai konyha
étkezõ
terasz
redõny
kaputelefon
klíma