Eladó XII. kerületi téglalakás

119.900.000 Ft
309.820 €
  • 1+2 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 60 m2

Ingatlan Referens

Lukácsné Kovács F. Edit XXII. kerület Központi iroda

Eladó XII. kerületi téglalakás, 1 szoba, 2 félszoba, 60 m2

Ingatlan leírása

"Örökpanoráma, zöldövezet, kristálytiszta levegő, 12. kerületi életérzés és egy kiváló minőségű ingatlan, ahová csak beköltözni kell"

Németvölgy városrészben, Sas-hegyen kínálunk megvételre egy örökpanorámás, erkélyes, felújított 60 nm-es lakást.

Az ingatlan egy 13 lakásos tégla építésű társasház 2. emeletén helyezkedik el.
Csendes, rendezett lakóház nyugodt lakóközösséggel. A tetőn nemrég fejezték be a vízszigetelést, az elektromos fővezetéket kicserélték. A lakások többsége felújításra került. A szépen karbantartott csupazöld, rézsűs kertet külön kertész gondozza. A saját pincei tároló mellett közös használatú, zárható kerékpár- és babakocsi tároló is rendelkezésre áll.

A lakás központi része a körbenapozott amerikai konyhás nappali nagy étkezővel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Sas-hegyre, Gellérthegyre és a Budai Várra.

A remek elosztásnak köszönhetően a hálószoba mellett helyett kapott egy kisebb dolgozószoba is, melyet jelenleg gyerekszobaként használnak.
A kádas fürdőszobában törölközőszárító is található, a wc külön helyiségben van.
A hálószobában, nappaliban és közlekedőn egyedi, méretre készült, mennyezetig beépített szekrények segítenek a tárolásban.

A 2017-ben kivitelezett teljes körű felújítás során megújult a víz- és villanyhálózat, az összes burkolat, 3 rétegű műanyag ablakok kerültek beépítésre, valamint a fűtésrendszer is modernizálásra került, Viessmann prémium kondenzációs gázkazán biztosítja a fűtést és a meleg vizet.
A konyha beépített Bosch gépekkel (mosogatógép, elektromos sütő, indukciós főzőlap), Cata páraelszívóval és Whirlpool hűtővel van felszerelve. A nappaliban hűtő-fűtő Gree légkondícionáló gondoskodik a kellemes hőérzetről.

A közös költség összege havi 18.000 Ft, mely tartalmazza a víz- és csatornadíjat, lépcsőház takarítását, közös terek világítását, szemétszállítást és a kertész díját.

A csendes utcában ingyenes a parkolás, a 8E busz megállója 5 perc, a 112-es 8 perc sétára található. A belváros mindkettővel 12 perc alatt elérhető. Bevásárlóközpontok (Hegyvidék Bevásárlóközpont, MOM Park), óvoda és iskola szintén gyalogos távolságra találhatók, hamarosan egy nagyobb élelmiszerüzlet is nyílik a közelben.

Tökéletes választás fiataloknak, családalapítás előtt álló pároknak.

Jöjjön el és tekintse meg ezt az exkluzív ingatlant!
Várom hívását.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
alacsony közös ktg.
olcsó bérû
jó közlekedésû
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
étkezõ
erkély
riasztó
kaputelefon
klíma