Eladó XIV. kerületi téglalakás

84.500.000 Ft
218.347 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 68 m2

Ingatlan Referens

Soós Igor Bp. XIV. Ilka utcai iroda

Eladó XIV. kerületi téglalakás, 3 szoba, 68 m2

Ingatlan leírása

Fantasztikus lehetőség Zuglóban, egy parkos, nyugodt környezetben! Egy teljeskörűen felújított, 68 négyzetméteres (65 + 3) lakás várja az új tulajdonosát.

Az ingatlan a Pillangó park közvetlen közelében helyezkedik el, egy 1950-es években épült, liftes, 5 emeletes, rendezett tégla társasház második emeletén. Az egyedi tervezésű lakás amerikai konyhás nappalival és 2 teljes értékű hálószobával rendelkezik, tökéletes otthont kínálva.

A lakás teljes körű felújításon esett át, mely 2024 januárjában zárult le. A renoválás során inverteres klíma, energiatakarékos villanybojler, modern konyhabútor és elszívó került beépítésre. Műszakilag is átfogó felújítást végeztek, újraépített falak, elektromos hálózat és vízvezetékek cseréje történt, valamint minden helyiség prémium burkolatot kapott, például minőségi olasz járólapokat.

Az ablakok új, 2 rétegű, műanyag nyílászárók, kiváló minőségű hang- és hőszigeteléssel.

A lakás tágas és világos, nyugati fekvésének köszönhetően. Stílusos belső tér jellemzi, előszobával, beépített gardróbszekrénnyel, külön WC-vel és kádas fürdőszobával. A nappaliból nyílnak a hálószobák, melyekben új gardróbszekrények találhatók. Az amerikai konyhás nappali praktikus polcos falelemekkel és rejtett LED világítással rendelkezik. Az egyik hálószobából erkély nyílik, mely csendes belső udvarra néz. A lakáshoz tartozik egy 4 négyzetméteres zárt tároló is a pincében.

A környék csendes és zöld, sok parkkal és játszótérrel.

Kiváló tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre (Pillangó utcai és Örs vezér téri metro, 80-as troli, 130-as busz). A BGE Pénzügyi és Számviteli Kar is közel található.

Az Örs vezér tere mindössze 5 perces sétára van, így könnyen elérhetőek a bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek.

Közös költség: 15 900 Ft/hó, távfűtés díja: 14 000 Ft/hó.

Irányár: 84.5 millió forint, a berendezés is benne foglaltatik. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!