Eladó XVII. kerületi panellakás

63.000.000 Ft
162.791 €
Pesti út
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 73 m2

Ingatlan Referens

dr. Przybytek Cintia XVII. kerület Központi Iroda

Eladó XVII. kerületi panellakás, 3 szoba, 73 m2

Ingatlan leírása

Budapest XVII. kerületében, egy békés kertvárosi környezetben kínálunk megvételre egy elbűvölő lakást, mely ideális választás családoknak és mindazoknak, akik otthonukban nyugalmat és kényelmet keresnek. A lakás rendkívül könnyen megközelíthető, a városközpont pedig pár perces távolságra található, kiváló közlekedési lehetőségekkel az Örs vezér terére és Kőbánya-Kispest irányába.

A környék bőségesen kiszolgálja a családok minden igényét, hiszen a közelben megtalálhatóak bölcsőde, óvoda és iskola is. Az ingatlan kiváló választás családosoknak, ahol a csendes, nyugodt környezet és a kiváló infrastruktúra összetalálkozik.

A 73 négyzetméteres lakás nappalival és két hálószobával rendelkezik, valamint egy praktikus gardróbszobával is felszerelt. A fürdőszoba és WC külön helyiségben található, a konyha pedig modern kényelmet biztosít, hiszen mosógép és mosogatógép is rendelkezésre áll. Az erkély a lakás egy kis oázisává teszi, ahol élvezheti a friss levegőt.

Az ingatlan kiválóan alkalmas a CSOK igénylésére, és az ára csupán 63 millió forint. A lakás atmoszférája elragadó, a teljes felújításon átesett enteriőr pedig azonnali költözést tesz lehetővé.

A tulajdoni hányad 1/1, per- és tehermentes, így az új lakó gyorsan és zökkenőmentesen költözhet. Rugalmas megtekintési lehetőséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hívjon minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az otthonos lakást!"

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
jó közlekedésû
pince
csendes
világos
bútorozott
bútorozatlan
beépített konyhabútor
gardrób
étkezõ
erkély
parkettás
redõny
riasztó
kaputelefon
klíma