Eladó XXI. kerületi családiház

88.000.000 Ft
227.391 €
  • 1+3 félszoba
  • 2 fürdőszoba
  • 78 m2

Ingatlan Referens

Dienes József XXI. Csepel

Eladó XXI. kerületi családiház, 1 szoba, 3 félszoba, 78 m2

Ingatlan leírása

Eladó Budapest XXI. kerületében erdőalján, egy nagyszerű lakóingatlan!

Az 540 nm-es telken egy negyvenes évek végén épült, felerészben alápincézett, 78 nm-es családi ház, egy, 21 nm-es lakásként szolgáló összkomfortos melléképület, garázs és saletli helyezkedik el. A családi ház téglából épült, s az elmúlt 10 évben folyamatosan gépészeti és esztétikai felújításon esett át. Az épület 10 cm-es szigetelést, a tető új cserepes lemez borítást kapott, a nyílászárókat redőnnyel szerelt hő és hangszigetelt műanyagra cserélték. A szobákat parkettával burkolták, a többi helyiséget járólappal. Van külön WC és van a fürdőszobában is! A hálószobából gardrób nyílik, sok a praktikus és esztétikus jól pakolható beépített bútor!
A konyha+fürdőszoba wc + szoba elosztású, klímázott, műanyag ablakos melléképület vályog falazatú, hagyományos cserépfedésű, alsó nedvesség elleni szigetelést kapott, s kapcsolódik hozzá egy 10 nm-es tároló is.
Az udvaron fúrt kútról táplált locsolórendszer működik. A keletkező csapadékvíz szikkasztóba van elvezetve. Az útról a garázsba, új térkövezett felületen lehet lehajtani. A közüzemi fogyasztásokat saját fogyasztásmérők mérik, de a melléképület fogyasztásai külön is mérhetők A fűtés és a meleg víz, a pincében elhelyezett, kondenzációs gázkazánról biztosított, s van melegvíz tároló is!Mindkét épület klímázott!

Jöjjön el, s tegyen ajánlatot!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadíj 0,5%!