avatar

Eladó XXII. kerületi sorház

Nagytétényi út
  • 1 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 39 m2

Referens

Felméry Ákos, II. ker. Bem tér

Leírás

Budapest XXII. ker.-ben, a Nagytétényi úton, közel az Angeli utcához, 1400 nm-es osztatlan telken 39 nm-es nm-es, egy szobás/ 24,5 nm/ étkezős- konyhás / 9 nm /, fürdőszobás/4,8 nm / két évvel ezelőtt teljesen felújított házrész, 10 nm-es tárolóval, valamint 51 nm -es kizárólagos használatú kertrésszel eladó.A ház sóskúti kőből épült.
Az új padlástér beépíthető, nettó hasznos alapterülete 18,5 nm / 1,9 m feletti terület A padlástérre a lépcső kialakítását az új tulajdonosnak kell kialakítani. A házak pontos elhelyezkedését láthatja az alaprajzon/ 2-es számú /
A 7 lakásos összkomfortos, földszintes házrészek tulajdonosai használati megosztási szerződést kötöttek, így a fent felsoroltak kizárólagos használatban vannak.
A felújítás során kicseréltek a tetőszerkezetet, a ház külső, utcafronti része hőszigetelést kapott, a teljes elektromos és vízhálózatot kicserélték, a belső falakat renoválták, gipszkartonnal látták el, a burkolatokat is újjá varázsolták. A kétrétegű műanyag ablakok megfelelő fényviszonyokat biztosítanak / szúnyogháló és redőny /.Önálló víz-gáz és egy fázisú villanyórával rendelkezik az épület. Gépkocsi beállási lehetőség egy darab gépkocsival közvetlen a ház előtt, az udvaron.
A meleg vizet és a fűtést két éves Bosch kombi cirkó biztosítja. A teljes rezsiköltség havi 17- 21 e Ft, közös költség fizetési kötelezettség nincs.
Buszmegálló a háztól 80 méterre található (33; 133, éjszakai). Campona bevásárlóközpont 10 percre található. A háztól 470 méterre található a Nagytétényi Kastélymúzeum, valamint az előtte található játszótér A környék infrastruktúrája megfelelő.
Nézze meg és tegyen ajánlatot.

Tulajdonságok