Eladó XXIII. kerületi ikerház

79.900.000 Ft
206.460 €
Háncs utca
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 104 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó XXIII. kerületi ikerház, 3 szoba, 104 m2

Ingatlan leírása

Soroksár-felsőn 104 nm-es emeletes ikerház eladó!

Az 259 nm-es telken elhelyezkedő ház. Az udvar fele füvesített,önálló öntözőrendszerrel ellátott, a másik fele pedig térkövezett, ahol 2-3 autó parkolása biztosítható.

Az ingatlanba belépve tágas előtérbe érkezünk, ahol beépített szekrény, illetve az emeletre felvezető fa lépcsőt találjuk, valamint innen van lehetőségünk a földszinti mosdóba jutni. Jobb kéz felől helyezkedik el a konyha, mely 2022 közepén teljesen felújításon esett át. A konyhához tartozik egy mosókonyha, illetve innen nyílik a pince ami 34 nm. Az előtértől balra található a tágas és világos nappali, és innen tudunk kijutni a 15 nm-es fedett teraszra. Az emeletre felérve szemben található a kádas fürdőszoba és a wc. Balra nyílik a háló szoba, jobbra pedig a dolgozószoba található.
A lakás jó elosztásának és a rengeteg ablaknak köszönhetően nagyon világos. A melegvízről a napkollektorok gondoskodnak, így a rezsi is alacsonyan tartható, havonta nagyjából 25 000 Ft.
A lakáshoz tartozik még a pince mellett egy garázs is, ami elektromos garázsajtóval van felszerelve.

Tömegközlekedés szempontjából maximum 10 perc séta távolságra HÉV és Buszmegálló található, valamint a környéken bölcsőde, és bevásárlási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
pince
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
étkezõ
terasz
parkettás