Eladó agárdi Üdülo,nyaraló

109.000.000 Ft
281.654 €
  • 8 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 240 m2

Ingatlan Referens

Motel Mónika

Eladó agárdi Üdülo,nyaraló, 8 szoba, 240 m2

Ingatlan leírása

AGÁRD KÖZPONTJÁBAN SAROKTELKEN LÉVŐ INGATLAN SOK LEHETŐSÉGGEL ELADÓ!

Agárdon a központhoz, Velencei-tóhoz közel 1300 m2-es saroktelken 240 m2 lakóterületű ingatlant kínálunk eladásra. Az ingatlan üdülőházként üzemel tavasztól-őszig, 8 db szoba, egy jól felszerelt konyha, egy hangulatos és tágas közösségitér, valamint felújított fürdőszobák várják az ide látógatókat. A kert parkosított, örökzöld és lombhullató fák, növények teszik hangulatossá és pihentetővé.

Jelenleg egy jól bejáratott vendégházként működik, mely nyáron már lefoglalt turnusokat fogad, de más lehetőségekkel is funkcionálható. Az ingatlan bővíthető, alakítható. A helyi adottságai nagyon jók, így akár befektetés céljából is jó lehetőség lehet.

Kérem keressen, ha több műszaki tartalmat, illetve több információt szeretne az ingatlanról.

Az utca csendes, a Velencei- tó és a Parkerdő között helyezkedik el. Parkerdő kitűnő szabadidős programokat nyújthat (erdei futópálya, teniszpályák, focipálya, gyerekeknek játszótér).

Agárd Fejér megye Gárdonyi járásában, a Velencei-tó déli partján, Székesfehérvártól 15 kilométerre, Budapesttől 45 kilométerre található. Agárd könnyen megközelíthető vasúton ( Budapest- Székesfehérvár vasútvonal) és közúton( M7-es autópálya és 7-es főút ). Agárdon bölcsőde, óvoda mellett a Chernel István Általános Iskola és Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola biztosítja az általános és középfokú oktatást. Agárdon számos kisvállalkozás tart fönn üzletet.

Agárd legnagyobb és leghíresebb rendezvénye a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál.

A víz szerelmeseinek a Velencei-tó és az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő ad feltöltődést.

Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. Ingyenes hitelügyintézéssel, ingyenes jogi tanácsadással állunk az Ön rendelkezésére.

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
félkomfortos
jó közlekedésû
kertkapcsolatos
csendes
bútorozott
beépített konyhabútor
amerikai konyha