Eladó detki családiház

17.900.000 Ft
46.254 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 68 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó detki családiház, 3 szoba, 68 m2

Ingatlan leírása

Detken családi ház eladó. A ház jó állapotban lévő parasztház, amelynek a régi tornácos része beépítésre került, ebben a részben lett kialakítva egy kis konyha, valamint egy fürdőszoba. A régi hármas osztású ház középső helyisége nappali-étkezőként funkcionál, az utcafront felé egy világos hálószoba található, a hátsó rész pedig egy hálószobára és egy kamrára osztódik. A kamrában található a gázkazán és a padlásfeljáró. A ház mögé épült téglából egy 23,7 négyzetméteres külön lakrésznek is alkalmas helyiség, amely a kamrából egybenyitható ezzel a helyiséggel, és így már 91,7 négyzetméteres belső méretű ingatlant kaphatunk. Ez a hátsó rész rendelkezik építési engedéllyel, de még nincs befejezve, emiatt a földhivatali térképen sem szerepel. Az ingatlan mögött van még egy beton alap, amely fölé akár egy fedett tároló építhető.
A telek másik részén egy nyári konyha található, amelyben van egy folyosó (ebből van lejárat a pincébe), egy étkező, konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba. A nyílászárók hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. Ebben külön gázkazánnal működő radiátoros fűtés van. A ház és a nyári konyha között fa szerkezetű, fedett, két kocsi beállására alkalmas, beton alapú tároló taláható.
Az ingatlan három helyrajzi számon szerepel ebből egyik a házas ingatlan, egyik egy üres telek és egy külterületi telek, ez a három egyben teljesen körbekerített, a kert szépen parkosított, gyümölcsfákkal (almafa, körtefa, szilvafa, csersznye és meggyfa) és fenyőkkel.
Jöjjön, nézzük meg és szeressen bele!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésû
pince
melléképület
kert
jó beosztású
csendes
világos
kamra
redõny