Eladó gárdonyi ikerház

43.900.000 Ft
113.437 €
  • 1+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 53 m2

Ingatlan Referens

Motel Mónika

Eladó gárdonyi ikerház, 1 szoba, 1 félszoba, 53 m2

Ingatlan leírása

GÁRDONY KÖZPONTJÁBAN 2021-BEN FELÚJÍTOTT HÁZ ELADÓ!

Gárdonyban 360 nm- es telken 53 nm lakóterületű felújított ikerház eladó. A ház 60 cm vastagságú vert falazatú, fafödémes, cserép héjalással. A fal vastagságának és állagának köszönhetően nagyon jó hőtechnikailag hiszen nyáron is és télen is jól tartja az optimális hőmérsékletet. 2021 - ben új aljzat és mennyezeti szigetelést csináltak, a víz-és a villamos hálózat teljesen fel lett újítva, és a nyílászárók is ki lettek cserélve. A fűtést hűtő-fűtő klíma biztosítja (3x20 A és H tarifa), a meleg vizet okos bojler állítja elő. Közművek: víz, villany, csatorna az épületben, gáz csonk telken belül található.

Helyiségei: beépített terasz, konyha étkezővel, nappali, szoba, fürdőszoba.

A telek teljesen elszeparált a szomszédoktól, nincs közösen használt terület sem, használati megállapodással jogilag is osztott terület.

A helyi adottságai nagyon jók, közel van a központhoz, de mégis csendes, élhető környezetben van. Vasútállomás, buszmegálló, gyógyszertár, orvosi rendelők, iskola, óvoda, üzletek mind nagyon közel van.

Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!

Gárdony a Velencei-tó legnagyobb települése. A fővárostól 50, a megyeszékhelytől 17 kilométerre található. A 7-es főút áthalad a település teljes hosszán, áthalad a városon a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal is. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. Ingyenes hitelügyintézéssel, ingyenes jogi tanácsadással állunk az Ön rendelkezésére.

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
jó közlekedésû
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
világos
terasz
parkettás
redõny
klíma