Eladó gárdonyi Üdülo,nyaraló

49.900.000 Ft
128.941 €
  • 1+2 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 45 m2

Ingatlan Referens

Motel Mónika

Eladó gárdonyi Üdülo,nyaraló, 1 szoba, 2 félszoba, 45 m2

Ingatlan leírása

GÁRDONYBAN FIATALOS STÍLUSÚ, JÓL KARBANTATOTT, ZÖLDELLŐ HÁTSÓ KERTTEL NYARALÓ ELADÓ!

Gárdonyban 379 nm- es telken 45 nm lakóterületű ház eladó. A ház tégla falazatú, a tető felújított. Közművek közül víz, villany az épületben, gáz csonk telken belül található, kút is van.

Helyiségei: fedett terasz, nappali, 2 szoba, fürdőszoba, konyha. A padlástér egylégterű és külsőleg közelíthető meg. Egy kisebb tároló helyiség közvetlen kapcsolódik a házhoz, és van egy könnyűszerkezetes tároló is.

A kert pont ideális méretű egy kis kertészkedéshez kikapcsolódáshoz, pihenéshez.
A helyi adottságai nagyon jók, közel van a központhoz, csendes élhető környezetben van. Vasútállomás, buszmegálló, gyógyszertás, orvosi rendelők, iskola, óvoda, üzletek mind 10-15 perc távolságra vannak gyalogosan.

Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!
Gárdony a Velencei-tó legnagyobb települése. A fővárostól 50, a megyeszékhelytől 17 kilométerre található. A 7-es főút áthalad a település teljes hosszán, áthalad a városon a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal is. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. Ingyenes hitelügyintézéssel, ingyenes jogi tanácsadással állunk az Ön rendelkezésére.

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
komfortos
alacsony közös ktg.
jó közlekedésû
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
terasz