avatar

Eladó gödi családiház

  • 9 szoba
  • 4 fürdőszoba
  • 280 m2

Referens

Haczay Beatrix Irodavezető, Göd

Leírás

Gödön, Alsógödön családi ház eladó 69.900.000 Ft összegért!

Az ingatlan jellemzői:
A közel 300 nm-es ház- telek 737 nm - jelenleg 4 lakásra van tagolva.
A földszinten egy kb. 60 nm-es és egy kb 75 nm-es lakás található, mely kisebb visszaalakítás után egy 130 nm körüli lakássá alakítható, ha valakinek erre van szüksége.
Az egész felett emelet van, egy szép nagy lodzsiával/terasszal. A ház melletti nagyméretű műhely-tároló-kamrába az étkezős konyhából közvetlen átjárás van. Az udvarról egy un. elektromos kapu is van a helyiségen így garázsnak is használható. A jelenleg tárolónak használt helyiség mellett közvetlenül egy alig 30 nm-es kis összkomfortos garzon van kialakítva külön bejárattal és külön udvarrésszel. Így ez nem csak a vendégek számára alkalmas hely, de akár bérleményként is szóba jöhet.
A földszinti lakás(ok) területi kialakítása megengedi, hogy megosztva akár vállalkozásnak is helyet adjon, melyhez van is egy külön bejárat, ezt jelenleg nem használják, de nem lett megszüntetve.
Fantázia kérdése, hogy akár turisztikai (panzió) célokra is lehet használni, de nagy családosok, több generáció együtt élésére alkalmas, úgy ahogy most is van.

A ház 1975-ben épült, majd 1988-ban bővítették, 1995-ben emeletet építettek rá és 2003-ban tovább bővítették. A ház tégla és szigetelt faszerkezetű, 10 cm-es dryvit szigeteléssel.
A fűtést gázcirkó, a meleg vizet szintén az biztosítja és emellett villanybojlerek is. Klíma berendezések is vannak felszerelve.
A z udvaron gyűrűs kút mely segítség a kerti locsolásban.
Az udvaron több autónak van fedett beálló.
Egy nagyjából 40 nm-es pince is van a terasz és az épület egy része alatt.
A kertben lévő szerszámtároló kis faházban kézmosó és angol WC is helyet kapott.

Kisebb- nagyobb csinosítással, de akár így ahogy van, csodálatos otthont/otthonokat kap, aki beleszeret ebbe a miliőbe.

Gödön óvoda iskola, középiskola, bevásárló helyek, posta, orvosi rendelő, éttermek, önkormányzat, a Duna-part, a Nemeskéri parkerdő mind az itt lakók kényelmét szolgálja.

Közlekedés:
Volán buszmegálló 10-12 perc, míg a vonat 8-10 percnyi távolságban van.
Vonat 20-30 percenként Budapest Nyugati pályaudvarra, a busz szintén 20-30 percenként Újpesten keresztül az Árpád hídhoz érkezik Autóval a 2-es főúton és az új M2-es főúton ~ 25 perc alatt érünk a fővárosba.

Göd várost a Dunakanyar kapujának nevezik. A Dunakanyar legtisztább levegőjével büszkélkedhet. Göd Budapesttől északra, a 2. sz. főút mellett helyezkedik el, a Duna bal partján, Budapest és Vác között, a fővárostól mintegy 20 km-re. Megközelíthető: Budapestről a 2. sz. főúton Dunakeszin keresztül, az M2 jelű autóúton, valamint a Budapest-Szob vasútvonalon. Volán busz járatok az Árpád hídtól Gödön át Vácig közlekednek. A városon keresztül halad a Budapestet a Duna-kanyarral összekötő kerékpárút. Főbb természeti értékei: 5 km hosszú Duna part, a Gödi sziget, termálvizű fürdő-strand.

Felkeltettem érdeklődését?
Eladni vagy venni, bérelni vagy bérbe adni szeretne?
Hívjon bizalommal a 06-20-9154-588-as telefonszámon.Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
kocsibeálló
akna
pince
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
amerikai konyha
gardrób
terasz
internet
klíma