Eladó gyöngyösi téglalakás

39.900.000 Ft
103.101 €
  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 86 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó gyöngyösi téglalakás, 4 szoba, 86 m2

Ingatlan leírása

Gyöngyösön a II. Rákóczi Ferenc utcában, közel a központhoz eladó egy kelet-nyugat fekvésű, újszerű állapotú, 4 szobás, igényes, szép téglalakás.
Az ingatlan 86 nm, 4 szobával rendelkezik. A nappali nagy, tágas és világos, parkettával borított és egy 6 nm-es, sárhegyi panorámás erkéllyel rendelkezik. A többi szoba külön bejáratos, ebből 2 hálószoba jelenleg, a harmadik gardrób szoba pedig a méretei miatt még egy hálószobává alakítható. A konyha nagy ablakos, tágas, szép bútorral, étkezővel és beépített gépezettel kialakított, mely a vételár részét képezi. Innen egy kamra is megközelíthető, mely szintén a megszokottól nagyobb és ablakos. A fürdőszoba sarokkáddal, WC-vel és bidével felszerelt, illetve spotlámpás bútorzattal áll rendelkezésre az új tulajdonosnak. A lakásban külön vendég WC is elérhető!
A lakás melegét házközponti fűtés biztosítja radiátoros hőleadással, de 3 hűtő/fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az ingatlan burkolatai magas minőségűek, gyönyörűek. A szobák fa parkettásak, a vizes helyiségek, illetve a közlekedő kerámia hideg burkolatok. A nyílászárók mind hőszigeteltek, műanyagok, szúnyoghálókkal és redőnyökkel.
A közös költség 45 ezer forint, mely a fűtés, a hideg-, melegvíz, lépcsőház világítás, -takarítás, szemét és felújítási alapot is tartalmazza.
Az ingatlanhoz tartozik egy belső udvar, ahol egy autónak a fedett beálló biztosított, illetve utcafrontról is egy személyautónak kérhető ingyen parkolás.
Az ingatlanból a Sárhegyre, illetve a városra is szép a kilátás. A lakás előtti gang szintén kényelmesen használható, mivel itt a szomszédok már nem közlekednek. A ruhák szárítása, vagy egy pad, virágok kényelmesen helyet kaphatnak.
Az ingatlan rendkívül jó helyen helyezkedik el, abszolút igényes és praktikus, jó beosztású. Ajánlom egyaránt fiatal pároknak, családoknak, vagy a teret kedvelőknek.
További információkért hívjon bizalommal, kérjen időpontot a megtekintésre és segítem a teljes adásvételt Önnek teljesen díjmentesen! És ez még nem minden! Az új tulajdonosnak minden általa választott festékanyagot és festőszerszámot kedvezményesen biztosítok! Hívjon mielőbb!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
kocsibeálló
saját parkoló
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
gardrób
étkezõ
erkély
parkettás
redõny
parabolaantenna
kábeltévé
am-micro antennás
internet
klíma