Eladó halmajugrai családiház

17.500.000 Ft
45.220 €
  • 3 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 106 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó halmajugrai családiház, 3 szoba, 106 m2

Ingatlan leírása

Halmajugrán kínálok eladásra egy 1983-ban épült, 100 nm-es, 3 szobás családi házat. Az ingatlan egy csodaszép kerttel rendelkezik, ahol szép dísznövények, kerti tó, sütögető, kemence található.
Az ingatlan kisméretű téglából épült, jó elrendezésű, felújított ingatlan. A házban kényelmes konyha-étkező áll rendelkezésre, a fürdőszoba sarokkádas, szép burkolattal került kialakításra, a szobák parkettásak, világosak, 22 és 14 nm nagyságúak.
Az ingatlan fűtése cserépkályhával és gázkonvektorokkal megoldott. A nyílászárók cserélve lettek hőszigetelt műanyag nyílászárókra, mely redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A tető palatető, néhol javításra szorul.
Az ingatlanhoz tartozik fedett terasz kiülővel és kemencével, fatároló, illetve 2 garázs is ki lett alakítva, így 3 autónak beállási lehetőség is megoldott. A kert hátsó része jelenleg nincs kihasználva, de akár gazdálkodásra is alkalmas.
Amennyiben felkeltette ez a nagyszerű ingatlan érdeklődését, hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot és tekintsük meg! Amennyiben szükséges, díjmentes hitelügyintézéssel segítjük a vásárlást, valamint ügyvédi segítséget nyújtunk. Várom jelentkezését!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
terasz
parkettás
biztonsági ajtórács
redõny
parabolaantenna
kábeltévé
am-micro antennás
internet