Eladó hárskúti családiház

76.000.000 Ft
196.383 €
  • 7 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 136 m2

Ingatlan Referens

Vidovics Szilvia Tapolca

Eladó hárskúti családiház, 7 szoba, 136 m2

Ingatlan leírása

Háskúton a Bakony legmagasabban fekvő településén, mely Veszprémtől északnyugatra 18 kilométerre található az Északi-Bakony szívében eladásra kínálunk egy természetközeli, 3837 nm-es telken fekvő kétszintes, 7 szobás családi házat amely akár két generáció együttélésére is alkalmas.

A telek a csendes, takaros falu szélén van, erdők és mezők közvetlen közelségében, rajta termő gyümölcsfák, örökzöldek, és egy időszakos vízfolyás által táplált tó, amely teljesen feltelve 1000 nm-es. A tó mellett egy 20 nm-es könnyűszerkezetes melléképület (jelenleg raktár) áll. Az utca a falu azon kevés utcáinak egyike, ahol háztáji nagyállattartás is engedélyezett.

A ház 2003-ban épült, könnyűszerkezetes, összközműves három fázisú árammal. A fűtést és a meleg vizet egy Vaillant kombi kazán biztosítja, ezen kívül egy fatüzelésű kazán és egy szép cserépkályha is használható. A kiváló szigetelés miatt a fűtés nagyon hatékony (gázfűtés esetén kb. 14 ezer Ft/hó).

Az alsó szinten a lakóterület 78 nm: nappali-étkező, két külön nyíló hálószoba, konyha, fürdőkádas-zuhanyzós fürdőszoba, külön vécé bidével. Erről a szintről ajtó vezet a kazánházba, ahonnan a 23 nm-es garázsba jutunk, ahol egy autó mellett elfér egy kisebb szerszámosműhely is. A nappaliból fedett, üvegezett, 24 nm-es terasz nyílik, ami a hátsó kertre néz.

A felső szint tetőtér beépítéses, ide az előszobából vezet fel a lépcső, mindkét szinttől ajtóval elválasztott lépcsőházban, így akár két külön lakásként használható a két szint. Fent egy tágas előtérből nyílik három külön hálószoba, zuhanyzós fürdő, külön vécé, egy konyha, és egy kis közlekedő, ami a garázs fölötti részre vezet, ahol egy további szoba és egy tároló található.

A házban a falak belső burkolata fehér kasírozott lambéria (a vizes helyiségeket leszámítva), a padlón járólap, amit télen padlófűtés melegít. A ház állapota kívül-belül jó, műszakilag gondosan karban tartott, a jövőbeli tulajdonos ízlésétől függő mértékben szépészeti átalakításokat igényelhet. Az ingatlan tehermentes, akár azonnal költözhető.
Bármi kérdése van vagy szeretné megtekinteni keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén. Ügyvédi háttérrel, szerződéskötéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatban is állunk rendelkezésére.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
kandalló
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
télikert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
gardrób
étkezõ
terasz
redõny
kábeltévé
internet