Eladó hatvani muhely

260.000.000 Ft
671.835 €
  • 4 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 4980 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó hatvani muhely, 4 szoba, 4980 m2

Ingatlan leírása

Hatvan külterületén, aszfaltos úton megközelíthető, autópálya közelében eladó egy közel fél hektáros, elkerített telken található ipari csarnok teljes felszereléssel és vendégkör átadásával együtt.
A vállalkozás jól működik, az eladás oka családi.
A főépület 2010-ben épült, tágas, autóbuszok, teherautók, vagy akár hadászati eszközök javítására is alkalmas, tágas terű, fűthető, világos, mély aknákkal, emelőkkel felszerelt csarnok. A nyílászárói hőszigeteltek, műanyagból készültek.
A telek eleje téglakerítéssel elzárt, kamerával, kaputelefonnal és automata nyitóval működő elektromos kapuval ellátott. A telek egy része füvesített, egy része autók számára kialakított fedett beállóhelyek, másik része betonozott udvar, út.
A telken külön szerelőműhely, festőműhely, raktárak is a vállalkozás működését szolgálják.
A főépületben található kazánház (nagy teljesítményű vegyes tüzelésű kazánnal), földszinti iroda, mosdók, folyosó, az emeleti részen öltöző, konyha, mosdó-zuhanyzó, iroda.
A hirdetési árban benne van az összes nagy értékű szerszám, valamint a jelenlegi szerződéses partnerek, amelyeket az új vevő részére átad az eladó.
Az egész területen biztonsági rendszerrel összekötött kamerarendszer működik.
Gáz nincs a területen, a többi közmű van.
Amennyiben egy kicsit részletesebben és közelebbről szeretné megismerni az ingatlant, úgy kérem hívjon,nézzük meg együtt és beszéljünk róla!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
ipari áram
vízórás
összkomfortos
saját parkoló
garázs
akna
melléképület
kert
jó beosztású
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
erkély
kábeltévé
internet
riasztó
kaputelefon