avatar

Eladó hatvani új építésű családiház

  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 288 m2

Referens

Müllerné Tóth Mária Gyöngyös

Leírás

Hatvanban, kertvárosi övezetben igényesen kialakított, 80%-ban elkészült családi ház eladó!
Az épület falfűtéssel, falhűtéssel, padlófűtésel ellátott, a tetőtér beépíthető. Kiváló minőségű fa nyílászárók, központi porszívó,klíma járul hozzá a mindennapi kényelemhez.
Csendes környezet, friss levegő, örök panoráma és egy csodás álomotthon várja tulajdonosát!

Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

CSOK igénybe vehető!
Budapest, Gyöngyös, Gödöllő 20-30 perc alatt elérhető!
Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését!

Tulajdonságok

villany
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
jó beosztású
csendes
világos
panoráma