Eladó kulcsi családiház

119.000.000 Ft
307.494 €
  • 5 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 180 m2

Ingatlan Referens

Ángyás Rita

Eladó kulcsi családiház, 5 szoba, 180 m2

Ingatlan leírása

Eladó egy természetközeli nappali 5 szobás HANGULATOS otthon, HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSSEL, + egy 80 nm-es különálló vendégházzal.

Itt minden adott, hogy jól érezze magát, közel a Duna, csend és nyugalom veszi körül a kis birtokot, hangulatos terek, hatalmas telek, kevés szomszéd és ALACSONY FŰTÉS SZÁMLA!
Nagyon rendezett az egész rezidencia, látszik a gondos kezek munkája, aki igényes szép otthonra vágyik, annak nagyon tudom ajánlani ezt az ingatlant.
Hangulatos mert minden fából készült a konyhabútor, a nyílászárók, az ajtók, a terasz fedése, még a kerti hintaágy is.

A fűtésre több gazdaságos megoldás is rendelkezésre áll. a hőszivattyús padlófűtésen kívül még egy fa elgázosító kazán is rendelkezésre áll a biztonság kedvéért, de van klíma is nagyon szép modern új kandalló, napelemek és napkollektorok is.

Ha nagy terekre vágyik, de nem szeretne egy vagyont költeni az otthona rezsijére ne is keressen, tovább ideális választás lehet, ez az ingatlan mely tele van lehetőségekkel.
A különálló szigetelt faház is nagyon hangulatos kiváló lehet vendégház üzemeltetésre vagy akár két generáció költözéséhez is!

A faház alatt hangulatos nagyméretű borospince kapott helyet, mellette közvetlenül egy garázs, szemben vele pedig egy fedett nagyméretű kiülős terasz, így valóban minden adott a vendégház üzemeltetéséhez!
Az első téglaháznál helyet kapott egy fedett nyári konyha, a térkövezett udvaron pedig két fedett kocsibeálló és egy nagyméretű tároló, de a hátsó faház mellett egy nagyméretű garázs is rendelkezésre áll.

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
kandalló
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
jó közlekedésû
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
étkezõ
erkély
terasz
redõny
kábeltévé
internet
riasztó
telefon
klíma