Eladó nadapi családiház

225.000.000 Ft
581.396 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 218 m2

Ingatlan Referens

Ángyás Rita

Eladó nadapi családiház, 3 szoba, 218 m2

Ingatlan leírása

NADAPON ELADÓ EGY 5 ÉVE ÉPÜLT ÖRÖK PANORÁMÁS LUXUS CSALÁDIHÁZ, SZAUNÁVAL DUPLA TELKEN!
ILYEN HÁZAT NEM KÖNNYŰ TALÁLNI, ÉRDEMES MEGNÉZNI GARANTÁLTAN BELESZERET!
A fantasztikus panorámát a konyha-nappali-étkező minden pontjáról élvezhetjük a hatalmas ablakoknak köszönhetően ráadásul az egész ház fényárban úszik.
Igényes harmonikus megjelenésével és az ötletes megoldásaival a luxus érzetét kelti eza kényelmes otthon!
A fürdőszobában is hatalmasak az ablakok a mérete pedig figyelemre méltó, ahol egy kis pihenőrészt, vagy, ahogy a tulajdonosok jelenleg használják egy kis edző részt alakítottak ki, de elfér ide egy kád is közvetlenül az ablak elé ahonnan élvezhetjük a panorámát fürdés közben. A panorámás teraszra még egy jakuzzit is érdemes lenne elhelyezni a szép környezet miatt, de így is minden adott a kényelemhez.
A ház főbb paraméterei: hasznos alapterülete 218m2. A házhoz egy dél-nyugati tájolású 31m2 terasz tartozik, melyre a nappaliból, mindkét hálószobából is megközelíthető
A ház egy önálló helyrajzi számú, 890m2 telken fekszik és hozzá tartozik a mellette lévő 790m2-es, önálló helyrajzi számú telek.
A két telek együtt van parkosítva (összesen: 1680m2), de önállóan is értékesíthető.
Főbb helyiségek:
Alsó szint: kétállásos garázs 42,91m2, háztartási helyiség 6,12m2,
tároló és gardrób szoba 15m2, bortároló 3m2, Wc 1,85m2, kamra 4,49m2, előtér 2,52m2, belső lépcső 4,86m2.
A földszintre az alsó szintről jutunk le belső lépcsőn keresztül (mozgásérzékelős LED lépcsővilágítással).
Az alsó szint külön bejárattal rendelkezik, így egy önálló lakásnak minimális ráfordítással kialakítható.
Földszint: nappali-étkező-konyha 60,6m2, előszoba 4,21m2, közlekedő beépített gardróbbal 10,25m2, szoba 10,74m2, szoba 8,29m2, Wc 2,57m2, fürdő-pihenő 24,67m2.
Műszaki tartalom: az öt éve épült szinte új családi ház kivitelezésénél magas minőségű építési anyagok kerültek beépítésre. A ház 38cm vastag porotherm téglából épült, 15cm vastag Austrotherm grafitos hőszigeteléssel. A padlás födémen 30cm vastag kőzetgyapot hőszigetelés van. A térelválasztó falak 10 cm vastag válaszfal téglából készültek.
A külső nyílászárók háromrétegű thermoplan üvegezésű, távirányítós, motoros antracit színű alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek.
A garázskapu hőszigetelt, szekcionált, motoros, Hörmann gyártmányú.
A nappali és a konyha, illetve a garázs és a közlekedő térelválasztó fala tolóajtóval, és a lépcsőkorlát anyaga is üveg.
A ház biztonságáról térfigyelő kamera és riasztó rendszer gondoskodik telefonos távirányítással. Az egész házban padlófűtés van, helyenként kiegészítő radiátoros fűtéssel. A fűtést és meleg vízellátást Viessmann kondenzációs kazán biztosítja melegvíztárolóval és hordozható termosztáttal. A vízlágyítást a legkorszerűbb BWT berendezés biztosítja. Kiegészítésképpen a ház központi hűtő-fűtő klímával is felszerelt, valamint a jobb komfortérzet érdekében a nappaliban helyet kapott egy FABER típusú holland gyártmányú gázkandalló, távirányítós vezérléssel. Az épület elektromos ellátását 3x25A-s áramszolgáltatói földkábel biztosítja. Belső gyengeáramú hálózat kiépítve, internet és TV szolgáltatás optikai kábelről.
A helyiségekben energiatakarékos LED világítás van. A nappaliban és fürdő-pihenőben rejtett, színes LED-csík világítás is rendelkezésre áll. A ház homlokzatát alkonykapcsolós kültéri világítás teszi esténként hangulatosabbá.
A teraszok felett motoros napernyők vannak. A ház külső oldalához két éve épült kültéri szaunaház csatlakozik, finn HARVA kályhával, só fallal és infrapanelekkel.
A konyhában AEG háztartási gépek vannak. A házban összesen 3db hűtő és fagyasztó szekrény illetve borhűtő található.
Parkosított kert jellemzői: a telek terület 1680m2. A kertbe távirányítós kapun keresztül lehet bejutni, ahol 4 db autó részére van térkövezett burkolat.
A kertben található: magas ágyások, fűszerkert, gyümölcsfák, díszfák. Az egész terület füvesített, automata öntözőrendszerrel, Husqvarna robotfűnyíróval. A kert végében 10m2-es kerti faház és térkövezet előtér található.
A házból és a teraszokról örök panomára (Velence, Bence hegy, Csúcsos hegy, Zengő szőlő domb) biztosított.
Nadap a Velencei-tó talán legszebb és legnyugalmasabb településen és igazából ez a hely van Budapesthez a legközelebb.
Budapesttől 40 km, Székesfehérvártól 17 km, a Velencei tótól 3 km-re az M7 autópálya pár percre van.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
fûtött garázs
jó közlekedésû
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
kamra
gardrób
étkezõ
terasz
parkettás
redõny
kábeltévé
internet
riasztó
kaputelefon
klíma