Eladó nagytarcsai új építésű muhely

43.500.000 Ft
112.404 €
  • 1 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 150 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó nagytarcsai új építésű muhely, 1 szoba, 150 m2

Ingatlan leírása

MIKRO- és KISVÁLLALKOZÓK figyelmébe!

Az M0-s autópálya mellett műhelyek/raktárak ELADÓK! Már 125 nm-től, minden közművel, egyedi belső kialakítással. "A" energiatanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az ipari ingatlanok folyamatosan épülnek. A legkisebb 95 nm, a legnagyobb 317 nm. A méretek több egység megvásárlásával szinte teljesen egyedi igény szerint alakíthatók. A belmagasság 5.3-7.7 m között van, így galériázhatók. Energiatakarékos épületek , hőszigetelésük jóval meghaladja az átlagos lakóépületek szintjét, felülvilágítói és nagyszámú nyílászárói nappali fényt biztosítanak az épületen belül. Az épület aljzata 3 tonna/nm terhelésre méretezett. Minden egység önálló megközelítéssel és bejárattal (nagyméretű ipari kapu és személybejáró), önálló összközművel és mérőórákkal lesz felszerelve : (villany 3*16 A, víz, tüzivíz, csatorna, 4 m3/h gáz, internet, telefon.)

A telek két oldalról úttal határolt, az épület körül épülő ún. belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé. A telken belül kamionnal meg lehet fordulni. Az egységekhez azok méretétől függően parkolyóhelyek tartoznak. Az épületekre szavatosság érvényes.

ALKALMAS bármiféle termék GYÁRTÁSÁRA, RAKTÁROZÁSÁRA, NAGYKERESKEDÉS számára.

Részletes információért kérem hívjon fel a megadott telefonszámon.