Eladó nagytarcsai új építésű raktár

87.703.000 Ft
226.623 €
  • 1 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 297 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó nagytarcsai új építésű raktár, 1 szoba, 297 m2

Ingatlan leírása

MIKRO- és KISVÁLLALKOZÓK figyelmébe!

Az M0-s autópálya mellett műhelyek/raktárak ELADÓK! Már 125 nm-től, minden közművel, egyedi belső kialakítással. "A" energiatanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az ipari ingatlanok folyamatosan épülnek. Különböző méretek leköthetők: a legkisebb egység 95 nm, a legnagyobb egység 317 nm, de több egység megvásárlásával egyedi méretek kialakíthatók, akár egy egész, 2000 nm-es épület is. A belmagasság 5.3-7.7 m között van, így galériázhatók. Energiatakarékos épületek , hőszigetelésük jóval meghaladja az átlagos lakóépületek szintjét, felülvilágítói és nagyszámú nyílászárói nappali fényt biztosítanak az épületen belül. Az épület aljzata 3 tonna/nm terhelésre méretezett. Minden egység önálló megközelítéssel és bejárattal (nagyméretű ipari kapu és személybejáró), önálló összközművel és mérőórákkal lesz felszerelve : (villany 3*16 A, víz, tűzivíz, csatorna, 4 m3/h gáz, internet, telefon.)

A telek két oldalról úttal határolt, az épület körül épülő ún. belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé. A telken belül kamionnal meg lehet fordulni. Az egységekhez azok méretétől függően parkolóhelyek tartoznak. Az épületekre szavatosság érvényes.

ALKALMAS bármiféle termék GYÁRTÁSÁRA, RAKTÁROZÁSÁRA, NAGYKERESKEDÉS számára.

Az ALAPTERÜLET további egységek megvásárolásával IGÉNY SZERINTI méretűre növelhető.

További részletekért hívjon a megadott telefonszámon.