Eladó parádi családiház

23.000.000 Ft
59.432 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 80 m2

Ingatlan Referens

Balázs Zoltánné Gyöngyös

Eladó parádi családiház, 3 szoba, 80 m2

Ingatlan leírása

A Mátra északi oldalán, a Tarna patak völgyében, a 24-es főút mentén, a turisztikailag kedvelt kirándulóhelyen Parádon, egy csendes utcában, családi ház eladó. A gyógyvizeiről híressé vált vidék Gyöngyöstől 29, Egertől 33 kilométerre található.
A 80 nm alapterületű, vegyes falazatú, pala tetős, enyhén lejtős telken lévő, két bejáratú, egyszintes épület egy 688 nm-es telken helyezkedik el.
A ház 2009-ben részleges felújításon esett át, mely a belső részt érintette, de igény szerint tovább lehet még újítani kívül-belül.
Megtörtént a villanyvezetékek cseréje, 3 db ablak szigetelt, műanyagra lett kicserélve, a fürdőszobát teljesen felújították, a fagerendás mennyezetet meghagyták, a hideg-meleg burkolatok, illetve a bejárati ajtó cseréje is megtörtént.
Az ingatlanban 3 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, kamra, tároló, pince található.
A fűtés konvektoros, illetve a szobákban kémény is található. Jelenleg is használnak kandallós kályhát.
A növények öntözéséről kút gondoskodik. Udvari beállási lehetőség, illetve a ház előtt is parkolási lehetőség van. A kertből csodálatos panoráma nyílik a környező hegyekre, a Mátra vonulatára.
A faluban óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár; pár perc sétára iskola, élelmiszerbolt, pékség, termelői piac, hentesbolt, postahivatal található.
A közelben több gyógyvizes fürdő érhető el, számos turisztikailag kedvelt látnivaló található kirándulási és túrázási lehetőséggel. 5 km-re van az Ilona-völgyi-vízesés, mely Magyarország legnagyobb szintkülönbségű természetes zuhataga. Ez a környék számos vendéget vonz, ezért mindezeket figyelembe véve, jó lehetőség családok számára otthonnak, nyaralónak, vendégháznak vagy akár a turizmusra építő vállalkozásoknak!
Az ára irányár!
Kérem hívjon, ha további kérdése van és meg szeretné tekinteni!
Ingyenes hitelügyintézéssel, ügyvédi hátérrel segítünk ügyfeleinknek!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésû
pince
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
panoráma
kamra
étkezõ
internet