avatar

Eladó szigetszentmiklósi téglalakás

  • 2+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 55 m2

Referens

Dienes József XXI. Csepel

Leírás

Eladó 2008-ban épült, földszinti társasházi lakás, újszerű állapotban, Szigetszentmiklós Ófalu részén, csekély forgalmú, aszfaltos utcában, 2018 májusi átadással!

A lakás kombi cirkó fűtésű, amerikai konyha-étkező-nappali + fürdőszoba-WC + egész szoba + félszoba elrendezésű, műanyag nyílászárókkal, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, s csak a fürdőszobával kapcsolódik a szomszéd lakáshoz. Az egész és a félszoba is a belső kert felé néz az ablakaival.
A társasházban két földszinti és két felső szinti lakás van. Az ingatlanokhoz 15 nm-es közös használatú pince és 400 nm kert - elő és hátsó kert - tartozik, továbbá ennek a lakásnak tartozéka egy 4 nm-es kerti tároló, egy fedett kocsibeálló, továbbá van még egy nyitott belső, és egy külső parkolóhely az ingatlan előtt! A hátsó kertben fúrt kút adja a vizet a locsoláshoz. Az épület cserépfedésű, a mai kornak megfelelően szigetelt. A lakások belső lépcsőházból nyílnak. A közüzemi fogyasztásokat, saját fogyasztásmérők mérik. A közös költség 6 000,- Ft/hó, az átlagos rezsi cca,- 30 000,- forint/hó, mely magában foglalja a társasház biztosítási díját is!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadíj 0,5%!


Tulajdonságok