Eladó tarnazsadányi családiház

12.900.000 Ft
33.334 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 86 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó tarnazsadányi családiház, 3 szoba, 86 m2

Ingatlan leírása

Tarnazsadány központ közelében jó állapotú három szobás család ház eladó. A ház 1965 és 70 között, masszív alapra, szilikát falazattal épült, cseréptetővel fedett. A kertből a Mátra panorámájában gyönyörködhetünk. A ház 10 évvel ezelőtt esett át nagyobb felújításon, akkor az összes víz- és villanyvezeték, valamint a csatorna ki lett cserélve, a fürdőszoba és a konyha is felújításra került, valamint a burkolatok is és a fűtésrendszer is. A fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is kialakításra került. A fűtés gázkonvektorokkal és két jó állapotú, szép és működő cserépkályhával megoldott. A nyílászárók jól záródóak, hagyományosak, fából készültek, redőnyözöttek, valamint a két bejárati ajtó ráccsal is védett. Riasztórendszerrel felszerelt.
Az ingatlan helyiségei: folyosó, három külön bejárattal rendelkező szoba, fürdőszoba, étkező, konyha, kamra, előszoba, terasz (ennek a beépítésével már három gyermekes CSOK-ot is igénybe lehet venni az ingatlanra).
A telken van működő kút, kerticsap, autóbeállására garázs és állattartásra alkalmas ólak, rendezett udvar és kert. Csatorna a településen még nincs, minden egyéb közmű be van kötve az ingatlanba.
Két gyermekes falusi CSOK-ra alkalmas, tehermentes, akár azonnal beköltözhető állapotú ingatlan, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
vízórás
garázs
jó közlekedésû
melléképület
kert
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
parkettás
redõny