Eladó tihanyi új építésű Üdülo,nyaraló

296.000.000 Ft
764.858 €
  • 5 szoba
  • 5 fürdőszoba
  • 185 m2

Ingatlan Referens

Vidovics Szilvia Tapolca

Eladó tihanyi új építésű Üdülo,nyaraló, 5 szoba, 185 m2

Ingatlan leírása

alatoni panorámával luxus apartmant kínálunk megvételre a Tihanyi-félsziget egyik legszebb, csendes, dombon fekvő részén a Gödrös utcában kilátással a Tihanyi-öbölre és a Balaton-felvidékre.
Az ingatlan 2023-ban teljeskörű átépítésen, modernizáláson esett át. Új födémet, vízhálózatot, 15 cm polisztirol hőszigetelést, új nyílászárókat és teljesen új homlokzatot, tetőszigetelést kapott, így újépítésűnek tekinthető.
Az épület 2 szintes minőségi alapanyagok felhasználásával épült (valódi fa hajópadló, olasz/spanyol csempe…).
A földszinten egy nappali/étkező, konyha, hálószoba, fürdőszoba, wc került kialakításra és egy fedett 30 m2-es terasz, mely akár még egy szobaként beépíthető. Itt kapott helyet a szauna is (külön tusolóval és wc-vel), ami interneten távolról vezérelhető, mint a hűtő-fűtő fan-coil, hőszivattyúval szerelt klíma, az utcafronti úszókapu és a kerti locsolórendszer, így okos otthonként funkcionál. A kertben elektromos autó töltő is kiépítésre került.
Az emeleten 3 szoba található, mindegyikhez külön érintőpaneles tusoló és wc. A tetőterasz 60 m2, innen csodálatos panoráma tárul elénk, akár pergola is elhelyezhető itt a későbbiekben.
Az ingatlan azonnal költözhető, rugalmasan megtekinthető egyeztetés után. Ügyvédi háttérrel, szerződéskötéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével kapcsolatban is keressen bizalommal akár hétvégén is.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
saját parkoló
jó közlekedésû
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
étkezõ
terasz
parkettás
redõny
internet
klíma