Eladó váci új építésű Építésitelek

29.900.000 Ft
77.261 €
Kopja
  • 0 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 0 m2

Ingatlan Referens

Borka Tamás Irodavezető Bp., XIV., Ilka utcai iroda

Eladó váci új építésű Építésitelek

Ingatlan leírása

VÁCI PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK REMEK ADOTTSÁGOKKAL

Vác zöldövezetében, a terjeszkedő kertváros gyorsan fejlődő részén eladó két darab szomszédos építési telek egy tulajdonostól, csakis egyben, telekkönyvileg összevonhatóan. A kórház feletti dombon, Törökhegyen fekszik, a környező parcellák némelyikén már kész vagy épülő házak népesítik be a környéket. Ezek a telkek azonban nagyok, a lakók nincsenek zavaró közelségben egymáshoz. Ráadásul itt dupla telekről van szó, melyek összes területe közel 1500 nm, azaz mintegy 410 négyszögöl. A beépíthetőség 30 %.

Az összes közmű a telken belül, illetve telekhatáron van. Az önkormányzat középtávú tervei között szerepel az utca kiépítése, ezért a felső telek széléből külön helyrajzi számon le van választva az erre fenntartott terület amely ma még csak egy bozótos árok. Az alsó telekig azonban jó minőségű döngölt földúton gépkocsival fel tudunk hajtani vagyis a bejárás jelenleg is biztosított.

Aki szereti a nagy méretű birtokot, szeret kertészkedni, vagy jókora konyhakertet létesíteni, de akár állatokat is tartani, annak ideális vétel. A kilátás remek a visegrádi hegyekre, de a város is áttekinthető északi határától a déliig. A fekvés pedig olyan, hogy a szomszédok nem fogják a jövőben sem magas ház felhúzásával tönkre tenni a panorámát.

Az utca jelenleg tulajdonképpen egy magánút, ahova zárható kapun keresztül juthatnak be az ott lakók. És ne gondolja senki, hogy az isten háta mögé kerül, aki itt vásárol, mert a városi busz megállója gyalog is elérhető öt perc alatt. A vasútállomás, no meg a városközpont is csak mintegy tizenöt perc, autóval csupán öt.

Tehát építkezők figyelem, aki természet közeli életformára vágyik, ám a város nyújtotta előnyöket sem akarja mellőzni, érdemes megnézni és megvásárolni ezt az ideális méretű és adottságú házhelyet.