Kiadó II. kerületi téglalakás

960.000 Ft
2.481 €
  • 3 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 95 m2

Ingatlan Referens

Boglár Andrea III. kerület Központi Iroda

Kiadó II. kerületi téglalakás, 3 szoba, 95 m2

Ingatlan leírása

Kiadó luxus lakás a II. kerületben, egyedülálló panorámával!

Lenyűgöző, 95 négyzetméteres prémium lakást kínálunk kiadásra a Széll Kálmán tértől csupán 5 perc sétára.

A lakás magával ragadó panorámát, tágas belső tereket, természetes fényt, prémium minőségű bútorokat, számos tárolási lehetőséget, amerikai konyhás nappalit, télikertet és természetesen luxus életérzést kínál jövendőbeli bérlőjének.

Az ingatlan 3 szobával rendelkezik, melyek modern és minőségi bútorokkal vannak berendezve, emellett a lakás kopásgátló padlója a mindennapi életet még zökkenőmentesebbé teszi. Az ingatlan egésze felújított, kifinomult kialakítású, rendelkezik 2 különálló fürdőszobával, egy gardróbbal, a ruhák tisztítására alkalmas helyiséggel és maximálisan gépesített felszereltsége mellett, igény esetén lehetőség van jakuzzi, illetve infraszauna kiépítésére is.

A lakás fénypontja az impozáns, 80 négyzetméteres terasz, ahonnan páratlan látvány tárul az idelátogatok szeme elé, hisz egyszerre láthatják a Dunát, a Parlamentet, a Budai dombokat, valamint a Széna és Széll Kálmán teret, és ha ez nem lenne elég, még kellemes nyáresti grillezésekre is lehetőség van a látképben való gyönyörködés közben.

Az ingatlan, közlekedési csomóponthoz való közelsége ellenére is maga a megtestesült nyugalom, hiszen az ablakok remek hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint nincsenek szomszédok.

Remek tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően a város bármely része könnyedén elérhető, mivel a busz, hév, villamos és metró állomások közelsége biztosítja a gyors közlekedést.

A lakás környéke épp oly kellemes és kényelmes, mint maga az ingatlan, hiszen számos bevásárlóközpont, kiváló éttermek, valamint olyan szórakozási lehetőségek, mint a Millenáris Park vagy a Cinema City csupán egy karnyújtásnyira találhatóak.

Ez a lakás mindent magában foglal, amit egy luxus otthonól elvárhatunk, így nem is kell tovább keresgélnie. A havi bérleti díja 2 490 € (960 000 Ft).

Ha érdeklődését felkeltette ez a megismételhetetlen ingatlan, kérem keressen bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
kandalló
összkomfortos
hõszigetelt
lift
mosó
jó közlekedésû
télikert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
gardrób
étkezõ
terasz
internet
riasztó
kaputelefon
klíma