avatar

Kiadó VII. kerületi Üzlet

Király utca környéke
  • 3 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 100 m2

Referens

Leírás

BUDAPEST VII. KERÜLETÉNEK FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A KIRÁLY UTCA KÖZVETLEN KÖZELÉBEN, UTCAI BEJÁRATOS EXKLUZÍV, NÉGY NAGY ÜVEGPORTÁLLAL RENDELKEZŐ, FRISSEN ÉS NAGYON IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT BELSŐ KÉTSZINTES -ÖSSZESEN 100 NM- ÜZLETHELYISÉG KÜLÖNLEGESEN SZÉP ÉS FELÚJÍTOTT MŰEMLÉK HÁZBAN IGÉNYES BÉRLŐNEK HOSSZÚ TÁVRA BÉRBEADÓ!


Az üzlet nagyon igényes felújításon esett át. A felújítás teljes körű, az összes nyílászárót kicserélték, elkészült az eredeti nyílászárók hű másolata, galéria került kialakításra, új burkolatok, új gépészet, modern design.
Mivel ez egy saroküzlet, mindkét utca felől rendelkezik bejárattal.

A földszinti rész 65 nm-es, itt az üzlettéren kívül mellékhelyiség, gépészeti helyiség, valamint próbafülke is található.
A kényelmes lépcsővel megközelíthető üvegkorlátos galéria 35 nm-es, mely két részre van osztva. Leválasztásra került egy ablakos, világos iroda, egy tusolós fürdő, valamint eladótér és próbafülke. mindkét helyiség légies, jól megvilágított, nagy ablakokkal rendelkezik.
Az üzlet frekventált helyen található, a környezetében szépen felújított házakkal.

Az üzlet többféle vállalkozás létrehozására alkalmas. Kialakítható egy elegáns kávézó, cukrászda, pizzéria vagy söröző, de exkluzív divatüzletként, szépségszalonként vagy orvosi rendelőként is jól funkcionálhat.

Bérleti díj: 450.000 Ft/hó.

Érdeklődését várom a megadott elérhetőségeken!

Tulajdonságok