Kiadó XII. kerületi iroda,irodaház

560.000 Ft
1.448 €
Tartsay Vilmos
  • 2+1 félszoba
  • 2 fürdőszoba
  • 103 m2

Ingatlan Referens

Malmos Gábor I. kerület Központi Iroda

Kiadó XII. kerületi iroda,irodaház, 2 szoba, 1 félszoba, 103 m2

Ingatlan leírása

KIADÓ IRODA!
A 7 szintes, 2015-ben felújított gyönyörű irodaház a XII. kerület frekventált részén, a MOM Park szomszédságában, a Tartsay Vilmos utcában található. Az épület 2. emeletén elhelyezkedő 103,68 nm ingatlant ajánljuk kiadásra. Az ingatlan jelenleg két, egy kisebb és egy nagyobb irodahelyiségből, konyhából és mellékhelyiségekből áll, ez igény szerint közös megállapodás alapján változtatható. Déli tájolású, udvari panorámás, világos. A földszinten impozáns fogadótér portaszolgálattal fogadja az érkezőt.
Biztonsági beléptető rendszer ügyel a dolgozók nyugalmára.
A közelben kiváló vásárlási, sportolási, szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre. Az ingatlan tökéletesen alkalmas irodának, de akár orvosi rendelőnek is. Rugalmas lehetőséget kínál olyan cégeknek, amelyeknek a kiváló lokáció és presztízs különösen fontos.

Könnyű megközelíthetőség, M1/M7 autópálya felől a Budaörsi úton, a BAH csomóponton keresztül, Pestről az Erzsébet-hídon (Lánc-hídon vagy Margit-hídon).
Tömegközlekedés:
- metró: M2 (Déli pályaudvar)
- villamos: 17, 61 (Csörsz u.), 59 (Kiss János altábornagy u.)
- busz: 139, 140-es busz (Tartsay V. u.), 102 (Kiss János altábornagy u.), 212 Kiss János altábornagy u., Csörsz u.), 105 (Nagy Jenő u.), 112 (Sirály u.)
- vonat: Déli pályaudvar

Bérleti díj: irányár: 15 EUR + ÁFA/ m2
Konkrét ajánlat egyeztetést követően, pontos igények ismeretében adható.
A bérleti díj havonta előre fizetendő, éves indexálással a MUICP hivatalos fogyasztói árindex alapján.