Kiadó gyöngyösi téglalakás

200.000 Ft
517 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 77 m2

Ingatlan Referens

Imre Judit Tünde

Kiadó gyöngyösi téglalakás, 3 szoba, 77 m2

Ingatlan leírása

Heves vármegyében, Gyöngyösön 3 szobás teljeskörűen felújított, számos extrával ellátott exkluzív lakás keresi első bérlőjét.
A kéterkélyes, távfűtéses, de egyedi mérőórákkal felszerelt lakás a belváros közelségében található egy hőszigetelt négyemeletes társasházban.
A lakás földszinti elhelyezkedésű, a belső terek akadálymentes kialakításúak, mely ideális otthon lehet gyermekes családoknak.
A kényelmes megoldások miatt idősebb vagy mozgásukban korlátozottak számára is ajánlom.
A lakás helyiségei a következők: előtér, amerikai konyhás étkező-nappali erkélykapcsolattal, folyosó, melyből további két külön bejáratú szoba, (melyből a hálószoba szintén erkélykapcsolattal rendelkezik és egy gyönyörű parkra néz. Külön helyiségben található vadonatúj kádas fürdőszoba és a WC.
A téli fűtés új radiátorokkal, gazdaságos távfűtéssel megoldott, melyekre egyedi mérőórák csatlakoznak.
A víz és elektromos áram fogyasztását szintén a lakáshoz tartozó mérőórák mérik, így az új lakó minden hónapban saját fogyasztása alapján tudja fizetni a rezsi költségeket.
Ha egy kulturált lakókörnyezetre és egy minden igényt kielégítő otthonra vágyik, keressen bizalommal, egyeztessünk időpontot és tekintse meg a lakást.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
étkezõ
erkély
parkettás
redõny
kábeltévé
internet
kaputelefon