avatar

Kiadó pécsi téglalakás

Rákóczi út
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 88 m2

Referens

Bucskó Zsoltné Erika - Irodavezető (Pécs)

Leírás

Azonnali költözéssel kiadó Pécs belvárosában 35 éves 9 lakásos tégla épületben, a Kalamáris étterem felett 3. emeleti 88 nm es magában 2 szintes téglalakás.Az épület liftes. A bérleményből csodálatos kilátás nyílik a székesegyházra és a belvárosra egyaránt.Kizárólag üresen kiadó .
HELYISÉGLISTA:
LENTI SZINT:Előtér,vendég wc, nagyméretű nappali :( A nappali átalakítása engedélyezett előzetes egyeztetéssel saját költségre. pld tér leválasztása) konyha- étkező, éléskamra , fa lépcsőzet a felső szintre:
FENTI SZINT: 2 különnyíló hálószoba, kisebbik szobához erkély is tartozik , nagyméretű fürdőszoba sarokkáddal gardróbbal. Világos, tágas, jó elosztású bérlemény. A házban a fűtés Pétávos. Télen 35.000 ft 2 személyre szóló melegvízzel együtt, nyáron 15.000 ft a díja, de évente egy alkalommal elszámolják, és kevesebb fogyasztást követően az összeg visszakapható a Pétávtól. A bérlő spórolni tud, mivel mérőórás a fűtésrendszer. . A bérleti díjon felül havonta mérőórák alapján kell fizetni a többi rezsit. ( Hideg víz, villany ). Internet lehetőség adott a bérlő nevére szerződve az általa választott szolgáltatóval. Közös költség fix összegű , havonta 17.000 ft ami tartalmaz 1 db kamerás belvárosi parkolóhelyet, lépcsőház világítást, szemételszállítás díjat, lifthasználat és karbantartás díjat, lépcsőház takarítási díja ) .Minimum 1 évre szerződünk, kaució 2 hónap egyben fizetve. A 150.000 forintot a tulajdonos a lakásra fordítja a bérlővel való megbeszélést követően. Főzés gázzal történik, ami fix 3.500 ft 3 hónapra. Várunk dolgozó párokat, vállalkozókat, családokat . Kiskedvenc hozható, dohányzás megengedett. A havi összeget utalással kell rendezni. A lakás frissen van festve, de a bérlő saját költségén átfestheti igénye szerint. Bármikor megtekinthető és bérbevehető ha egyeztetünk: 06706182525 Azonosító: 87411

Tulajdonságok

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
saját parkoló
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozatlan
beépített konyhabútor
kamra
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
kaputelefon