avatar

Kiadó piliscsabai hotel,panzió

  • 12+2 félszoba
  • 14 fürdőszoba
  • 400 m2

Referens

Leírás

Piliscsabán közponban panzió bérbeadó!

Bérleti díj: 450.000 Ft/hó.

Az épület földszintjén található 55-60 fős étterem, / teljes körűen felszerelt konyháva/ is bérbeadó, melynek díja: 450.000 Ft/hó.

A két egység külön-külön is bérelhető.A 705 nm-es panzió és étterem a hozzá tartozó 2166 nm-es telekkel, Budapest határától 14 km-re, a településen áthaladó forgalmas főút mentén található. Jól megközelíthető autóval, távolsági autóbusszal, valamint vonattal is.

A négy szintes épület / alagsor+földszint+tetőtér+felső tetőtér/ együtt 705 nm. Az alagsorban található a kazánház, valamint a raktározásra alkalmas helyiségek.
A földszinten a recepció, a konferenciaterem /20 fő részére/, valamint az étterem /kb.50-60 fős/ a hozzá tartozó konyha és kiszolgáló egységgel.

A szobák a felső szinten kerültek kialakításra. 8 db 2 ágyas, 2 db 1 ágyas, valamint 2 db 4 ágyas igényesen bútorozott apartman található az épületben.

A fűtést nagyteljesítményű gázkazán biztosítja, a hőleadók lapradiátorok. A melegvíz szolgáltatást hőtárolós gázbojler biztosítja.

A szobákban padlószőnyeg, a vizes blokkokban, a konyhában és a többi helyen kerámia padlóburkolat található.

Az épület minden szintjén egyedileg telepített oldalfali klímagépek kerültek felszerelésre, amelyek minden helyiségben egyedileg szabályozhatók.
Telefonközpont, szünetmentes áramforrások, szerver, riasztórendszer kiépített.

A parkolás telken belül megoldott.

Az épület kiváló műszaki és esztétikai állapotban van, ennek köszönhetően akár azonnal ismét üzemeltethető.

Központi elhelyezkedésének köszönhetően ideális lehet még cégközpontnak, gyógyászati központnak, vagy akár idősek otthona is kialakítható benne.

Érdeklődését várom a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
saját parkoló