Eladó VI. kerületi téglalakás

64.500.000 Ft
166.667 €
Rózsa utca
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 58 m2

Ingatlan Referens

Dobrocsi Dániel XII. kerület Közponi Iroda

Eladó VI. kerületi téglalakás, 2 szoba, 58 m2

Ingatlan leírása

Eladó stílusosan felújított AIRBNB-s lakás a VI. kerület legfrekventáltabb részén, az Andrássy útnál!

Ha Önnek számít a stílus és az elegancia, akkor ez az 58 m²-es, 3,5 méter belmagasságú, 2 szobás ingatlan tökéletes választás lehet!
A lakás AIRBNB engedéllyel rendelkezik, az ingatlannal foglalkozó AIRBNB kezelő szívesen folytatja a kiadást, ha erre a célra szeretné megvásárolni!

Hálószoba: A gyönyörű, tágas parkettázott hálószobában 2 hatalmas ablak található, amelyekről csodás utcai panoráma nyílik. Akár négy ágy is elfér benne (jelenleg 1 franciaágy és 2 egyszemélyes ágy található).
Nappali: A nagy, egybe nyíló (azonban függönnyel elválasztható) parkettázott nappaliban kihúzható kanapé, szekrények, TV és wifi áll rendelkezésre.
Konyha: A hangulatos, virágos-bokros udvarra néző konyha rendkívül csendes és világos. Teljesen felszerelt, gáz sütővel és főzőlappal, mosogatóval, mikróval, hűtővel és egy négyszemélyes étkezővel berendezett. Ezenkívül egy 2 m²-es bepolcozott kamra is helyet kapott mellette.
Fürdőszoba: A frissen csempézett, minimál stílusú fürdőszobában zuhanykabin és WC található. A melegvíz gázbojlerből működtethető.

Egyes bútorok a vételár részét képzik!

Fűtés és klíma: Az ingatlanban szobánként kezelhető elektromos panelfűtés és frissen tisztított hűtő-fűtő klíma található. Emellett az ingatlan különálló közüzemi fogyasztásmérőkkel rendelkezik (vízóra, gáz- és villanyóra), amely teljesen tartozásmentes.

Felújítások: A lakás 2020-ban lett felújítva főként esztétikailag, az eredeti fa nyílászárók pedig nem szorultak kicserélésre. A 10 lakásos társasház az 1900-as évek végén épült, 2 emeletes, és az első emeleten található. A lakók nagyon kedvesek és segítőkészek. A házban már történtek felújítások (pl. a körfolyosók teljes felújítása), és most indult a homlokzati és tető felújítási pályázat, így az ingatlan értéke 1-2 éven belül jelentősen megnő

Parkolás: Parkoló helyet bérelhet az utcában található mélygarázsban (jelenleg is van bérelve, ami átadható), valamint nyilvános parkolási lehetőség van az utcán is!

Közlekedés: Az ingatlan kiváló lokációval rendelkezik, pár perc sétával elérhető az 1-es metró, és a 4-6-os villamos.


Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan, keressen bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
parkettás
kábeltévé
internet
riasztó
kaputelefon
klíma