Eladó dinnyési családiház

249.000.000 Ft
643.411 €
  • 4 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 275 m2

Ingatlan Referens

Ángyás Rita

Eladó dinnyési családiház, 4 szoba, 275 m2

Ingatlan leírása

Eladó egy HANGULATOS, nappali 3 szobás, EGYSZINTES PÁRATLAN OTTHON a Velencei tónál.
A ház nagyon jó térelrendezéssel rendelkezik, hatalmas világos tereivel, szép burkolataival igazán kényelmes otthon érzetét kelti.
A nappali központi eleme egy nagyon szép tömbkályha amely télen rásegít a fűtésre és kellemes meleget biztosít.
A terasz a ház központ eleme hisz körbeöleli a ház, ezáltal nagyon intim és kellemes a a hangulata házból pedig körben rálátni a teraszra..
A ház folytatásában készült el egy elhúzható üvegfalú fedett nyári konyha, amely tovább
Műszaki tartalom: 30cm-es Porotherm téglából épült és 16cm-es grafitos austrotherm szigetelést kapott.
A fűtés (padló és radiátoros kör) és meleg vízellátást BAXI kondenzációs gázkazán biztosítja, amelyet minden évben a szakszerviz átvizsgált, karbantartott. A nappali és a szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal fedettek.
A műanyag nyílászárók (3 rétegű üveg meleg peremmel és biztonsági kilinccsel) redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beszerelésre. A 3 nagyméretű ablakhoz elektromos redőny tartozik. A 4 tetőtéri ROTO ablak elektromos vezérlésű redőnnyel került beszerelésre.
A födém 30cm-es szigeteléssel védett. Az aljzatbeton alatt 12cm-es szigetelés van. A járófelülettel érintkező nyílászárók esetén 20cm-es toktoldó van alul. Minden nyílászáró körbe extra toktoldóval került beépítésre.
A vizes helyiségekbe vízálló, míg a többiben tűzálló gipszkarton került. A gipszkarton felett mindenhol Dörken párazáró fólia van, ami az oldalfalakon is rögzítésre került így 100%-os a párazárás. Minden villanyvezeték az aljzatbetonban került elvezetésre, így csökkentettük a hő hidak lehetőségét. Bekötözés előtt BlowerDoor mérést végeztek a házon, így az esetleges hő hidakat megszüntették.
A ház havi rezsije most (4 főre): áram, gáz, víz-csatorna, szemét díj 40.000 Ft/hó
A konyhabútorba beépítésre került a mosogatógép, elektromos sütő, főzőlap páraelszívó és mikrohullámú készülék
A friss pollenmentes levegőt egy hőcserélős szellőztetős rendszer biztosítja. A takarítást központi porszívó rendszer segíti. Alternatív lehetőség a fűtésre egy tömegkályha amely a padlófűtéses területet képes befűteni napi egyszeri begyújtással.
A házban riasztó rendszer működik illetve külső mozgás érzékelők is kerültek kiépítésre. A kocsi behajtást motoros kapu biztosítja. 3 fázis került bevezetésre és szünetmentes áramkör biztosítja a hűtők működését egy esetleges műszaki hiba esetén. A házban a vezetékes internet elérés is kiépítésre került.
A kert: mindenki számára önfeledt kikapcsolódást nyújt, tűzrakó hellyel, fúrt kúttal, 6 körös öntöző rendszerrel. A kb 300 nm-es füves területre vakond háló került.
A kertben található még egy 20nm-es kis ház (2cm-es szigeteléssel) 4 magas ágyás (csepegtetővel), 4 gyümölcsfa, hársfa, szőlősor, málna, ribizli, egres bokor

A kert minden pontján biztosított az áramelérés, 5 helyen van vízcsap (ebből 2 DRV). A füves rész kivételével mindenhova került geo textília. kb. 100nm a térkövezett felület, ami az aszfaltútig kiér mindkét kapunál.

Környezet:
Dinnyés kevésbé ismert település, pedig igen sokféle látnivalóval és kikapcsolódási lehetőséggel rendelkezik és a Velencei tó legnyugodtabb, legcsendesebb települése. A Székesfehérvártól 10, Gárdony centrumától pedig 5 km-re található, a Velencei-tó déli partján lévő településrész közigazgatásilag Agárddal együtt Gárdonyhoz tartozik.
Dinnyés főként a természetvédelmi területeiről ismert, hiszen mivel itt található a Dinnyési Fertő Természetvédelmi terület és a Velencei-tavi Madárrezervátum.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
kandalló
összkomfortos
hõszigetelt
olcsó bérû
kocsibeálló
saját parkoló
jó közlekedésû
melléképület
kert
télikert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
amerikai konyha
kamra
étkezõ
terasz
redõny
kábeltévé
internet
riasztó
kaputelefon
klíma