Eladó gyöngyösi családiház

62.000.000 Ft
160.207 €
  • 6 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 286 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó gyöngyösi családiház, 6 szoba, 286 m2

Ingatlan leírása

Gyöngyös belvárosában, akár három generáció együttélélésére is alkalmas belvárosi családi ház eladó. A ház egy nagyon egyedi és különleges, két részletben épült, 1930-ban, kőből és téglából, majd 1990-ben lett egy L alak hozzáépítve téglából. Az elmúlt évben a tetőtéri 2. lakrész (102 négyzetméteres) teljesen újonnan lett kialakítva, a fűtés és a nyílászárók egy része felújításra kerültek. Mindhárom lakrészben van egy-egy hálószoba és egy-egy nappali, a földszinten tágas előszobával, konyha-étkezővel, kamrával, nyári konyhával kiegészülve. A földszinten és a tetőtérben is van fürdőszoba, a földszinten zuhanyzós, az emeleten kádas, WC-vel és bidével, illetve fürdőszoba akár a tetőtéri 2. új lakrészben is kialakítható. A tetőtéri 1. lakrészhez tartozik még két gardrób helyiség is, valamint ennek a nappali szobájában van egy plafonig beépített szekrénysor is. Az ingatlan nagysága ellenére a fenntartási költsége rendkívül alacsony. A tető alatt 15 cm-es kőzetgyapot szigetelés található, a fűtés 1 éve lett korszerűsítve, új gázcirkó berendezése van, a radiátorok szabályozhatóak, a ház régi falazata 50 cm vastag. A garázsban van vegyes tüzelésű kazán is, amelyet jelenleg nem használnak.

A háznak 50 négyzetméteres boltíves, téglával kirakott pincéje is van, nagyon hangulatos udvara egy jelenleg nem működő kis szökőkúttal, tágas, aknás garázs, nyári konyha, szerszámtároló tartozik hozzá. A garázsból közvetlen átjárási lehetőség van a nyári konyhába, illetve onnan az előszobába. Az utcáról autóval térkövezett részen lehet beállni a garázsba, a kiskapuból pedig különleges, boltíves árkád-folyosón tudunk bejutni a házba.
Annyi lehetőség van még benne, hogy nem lehet felsorolni, akár lakásként és vállalkozásként is lehet gondolkodni benne, mert az árkádból a tulajdonosok által csak "tündérszoba"-ként elnevezett tágas és különleges parkettás helyiség akár ügyvédi iroda, vagy bármilyen egyéb vállalkozás irodájaként is működhetne, mivel nagyon jó az ingatlan megközelíthetősége.
Jöjjön, nézzük meg és szeressen bele!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
összkomfortos
saját parkoló
garázs
akna
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
gardrób
étkezõ
terasz
parkettás
redõny
kábeltévé
internet
klíma