Eladó gyöngyösi téglalakás

28.600.000 Ft
73.902 €
Kócsag utca
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 55 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó gyöngyösi téglalakás, 3 szoba, 55 m2

Ingatlan leírása

Eladásra kínálok Gyöngyösön a Kócsag utcában egy kertkapcsolatos földszinti, 3 szobás lakást.
Az ingatlan 1975-ben épült B30-as, kisméretű téglából. Az 55 nm két külön nyíló hálószobából és egy nappaliból áll. A konyha kibővített, az átlagnál kicsit nagyobb, étkezésre is alkalmas. A fürdőszoba zuhanykabinos, a WC külön helyiségben található.
Az ingatlanban a villanyvezetékek újak, a nyilászárók hőszigetelt, műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Az erkély mérete 5 nm, mely az utcára néz, mely parkos, virágos, rendezett. Az ingatlan érdekessége, hogy tartozik hozzá egy osztatlan közös tulajdonú kert is, melyben minden lakáshoz saját kis rész van kijelölve. Itt kertészkedni, sütögetni, szabadban játszani, napozni, mindenre van lehetőség. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy saját, különálló pincetároló is, mely zárható. A társasház lakói barátságosak, tiszták, rendezettek.
A lakás melegét gázkonvektor adja. A ház 7 cm szigetelést kapott, így a rezsiköltség viszonylag alacsony. A közös költség 13 ezer forint mely a vízdíjat is tartalmazza már.
Parkolni közvetlen a ház előtt lehetséges közterületen, teljesen díjmentes. A közelben iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő található, a közlekedés kiváló.
Az ingatlan tehermentes, gyors eladást tudunk biztosítani. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szuper kis lakás, hívjon bizalommal!
Díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítem az eladás teljes menetét. Amennyiben van önnek eladó ingatlana, annak a teljes értékesítését is átvállalom! Várom hívását!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
jó közlekedésû
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
erkély
parkettás
redõny
riasztó
kaputelefon