Eladó gyöngyöspatai családiház

79.900.000 Ft
206.460 €
  • 5 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 172 m2

Ingatlan Referens

Balázs Zoltánné Gyöngyös

Eladó gyöngyöspatai családiház, 5 szoba, 172 m2

Ingatlan leírása

Eladó Gyöngyöspatán, egy 1992-ben épült, 2 szintes, 172 nm-es, 1238 nm-es telken lévő, 2 bejárattal rendelkező, nívós családi ház. Az ingatlan újszerű, napfényes, tágas helyiségekkel rendelkezik, stabilitás és jó elosztás jellemzi.
A ház alsó szintjén előszoba, 1 dolgozószoba, nagyméretű nappali, nagyméretű ebédlő (a kettő együtt 42 nm), konyha, kamra, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc, lépcsőfeljáró és kazánház található.
Az emeleten egy előtérbe érkezünk, amelyből 3 nagy méretű szoba nyílik, melyből kettőhöz erkély is tartozik. A szobák, a lépcső parafaborítást, a többi helyiség járólapot kapott.
Szintén az előtérből nyílik a kádas fürdőszoba, külön wc és mosókonyha.
Az ingatlan masszív betonalappal, B38-as téglából épült. Baumit szigetelő vakolat van rajta,
hódfarkú tetőcseréppel fedett, összközműves.
Nyílászárói egyedileg gyártottak, hőszigeteltek, fából készültek.

A fűtést és a meleg vizet gázkazánról (Vaillant) működő radiátoros központi fűtés biztosítja, de vegyestüzelésű kazánról is működtethető. A csövek a padlóban vannak beépítve.
A nappaliban egy épített, kéményes kandalló is van, mely kiegészítő fűtésként tökéletes, de a téli estéken látványnak is nagyon kellemes.
A házhoz tartozik még egy 22 nm-es garázs, egy 56 nm-es műhely, mely a házzal egybeépített tetővel rendelkezik, így több autó részére fedett kocsibeállót biztosít. A műhelynek külön villanyórája van, ahol ipari áram is van, de a garázsban is van ipari áram. Van még egy 10 nm-es hűtőkamra, mely húsok, zöldségek, gyümölcsök hűtésére készült. A ház és a melléképületek riasztóval ellátottak.

A házból az udvar felé fedett teraszra jutunk ki, ahol megpihenhetünk, gyönyörködhetünk a kertben vagy vendégeket fogadhatunk. Az oldalkertben kis kemencében süthetünk, nyársalhatunk és a másik fedett teraszon elfogyaszthatjuk.
A hátsó kertben Favorit szőlő van ültetve, de van hely veteményesnek is.
A családi ház az ide készült, teljes bútorzattal is eladó, ide csak a bőröndjét kell hozni!
Központi elhelyezkedése révén, pár perc alatt minden fontos közintézmény, bolt, iskola, óvoda, gyógyszertár, buszmegálló megközelíthető.
A térségben sok munkalehetőség van! A település jól megközelíthető, az autópálya lejárata 20 perc, Budapest 50 perc, Gyöngyös 10 perc!
Az ingatlan tökéletes lehet egy otthonnak, nagy családoknak nyaralónak, de nem csak családoknak ajánlom, kiváló lehet befektetésnek, vállalkozásnak, telephelynek, cégközpont, jógaközpont, továbbképzési központnak, elvonulási színtérnek, cégnyaralónak, falusi vendégfogadásra és még számos lehetőségre.
Gyöngyöspata híres a XV. században épült gótikus templomáról, amelyben egy teljes egészében fából faragott, gazdagon aranyozott, színes, ún. Jessze-oltár található. Híres még a hét szintes pincesor is, ahol minden évben sok rendezvény épül a borkóstolás köré és a vulkanikus borok romantikus vidéke várja Önöket. A környéken sok kirándulási és programlehetőség van kicsiknek, nagyoknak.
Az ár irányár!
Kérem hívjon, ha meg szeretné nézni vagy további kérdései lennének!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
fûtött garázs
jó közlekedésû
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
erkély
terasz
redõny
kábeltévé
internet