Eladó nagyrédei családiház

16.900.000 Ft
43.670 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 83 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó nagyrédei családiház, 3 szoba, 83 m2

Ingatlan leírása

Nagyréde Gyöngyöshöz közel eső részén 83 négyzetméteres, három szobás, L alakban bővített kockaház egy 1200 négyzetméteres telken eladóvá vált. A ház első, kockarésze vályogból épült 1960-as évek közepén, a bővítés pedig a 70-es évek végén történt szilikátból és téglából, tetőzete cseréppel fedett.
A két utcafronti szoba parkettával burkolt, a harmadig szoba és a konyha pedig linóleumos, a tágas fürdőszoba kádas megoldású csempézett, az előszoba mettlachis, a kamra pedig betonos. A fűtés gázkonvektoros, Az ingatlan összközműves és tehermentes.
A ház mögött jó állapotú borház és borospince található, valamint egy műhely. Az udvaron melléképületként még nyári konyha, fedett kocsibeálló és állattartásra alkalmas ólak vannak. A kert füvesített, pár gyümölcsfával (dió, cseresznye, szilva).
Az ingatlanra lehetőleg készpénzes vevők jelentkezését várjuk.
A település kiváló adottságú, csendes és nyugodt, autópálya-lehajtó 4 km távolságra található a háztól, bevásárlási lehetőség a faluban is, több lehetőség adott, a Tesco 5. a Lidl 8 perc autóútnyira található. Orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola, fogorvos, gyógyszertár, posta helyben is elérhető.
A ingatlan nagyon jó ár-értékarányt képvisel, jöjjön, nézze meg és szeressen bele!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
kamra
terasz
redõny