Eladó székesfehérvári családiház

95.000.000 Ft
245.479 €
  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 150 m2

Ingatlan Referens

Ángyás Rita

Eladó székesfehérvári családiház, 4 szoba, 150 m2

Ingatlan leírása

Székesfehérváron, az Öreghegyen eladó egy nappali 4 szobás jó állapotú családi ház

A földszinten helyet kapott egy nappali, étkező, konyha, egy hálószoba, egy külön mellékhelyiség, és egy fürdőszoba. Az étkezőből a kert felé külön teraszajtón lehetséges a kijárás a hatalmas, 16 négyzetméteres, polikarbonát lemezzel fedett hátsó teraszra.
Az emelet pedig 3 hálószoba,és egy fürdőszoba kapott helyet.

A ház fűtése 3 féleképp is történhet. 3 éves kondenzációs gáz kazánnal, majd 1 éve a házra 10 kW napelem került, ami rásegít a GREE hőszivattyús fűtés áramellátására. Valamint az alsó szinten az étkezőben hangulatos vízteres kandalló melegíti a lakótérben a padlófűtéssel ellátott tereket.

A ház nyílászárói 3 éve hő, és infra védő üvegezést kaptak, valamint a teljes tetőfedés is felújításra került. A továbbiakban erre sem kell már költeni az új tulajdonosoknak.

Az épület egy 700 négyzetméteres füvesített, és külön leválasztott gondosan ápolt konyhakertes telken helyezkedik el. Mivel az alsó szinten, garázs helységéből egy többhelyiséges üzem került kialakításra, így a ház mellett egy fedett autóbeálló is megépítésre került.
Az alsó szinten egy vállalkozásra alkalmas üzem került kialakításra, teljesen kiépített, csempézett, melyben különálló helységek kaptak helyet.
A ház akár 2 generációnak is otthont adhat és akár egy külön vállalkozás kialakítására is van lehetőség a földszinten.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
összkomfortos
garázs
jó közlekedésû
pince
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
terasz