Eladó székesfehérvári téglalakás

69.990.000 Ft
180.853 €
  • 3+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 92 m2

Ingatlan Referens

Gartai Zsuzsa

Eladó székesfehérvári téglalakás, 3 szoba, 1 félszoba, 92 m2

Ingatlan leírása

TÉGLALAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN

Székesfehérváron, a történelmi Belvárosban, parkosított környezetben lévő, 92 m2, 4 szobás, erkélyes, 1. emeleti téglalakás várja új Tulajdonosát.
Székesfehérváron, a Bazilika közelében, 3 lakásos társasházban található a lakás, amely az 1980 - as évek közepén épült. A téglalakás 3 + félszobából, erkélyből, konyhából, étkezőből, fürdőszobából, mellékhelyiségből és előszobából áll. A társasházi lakásban a megfelelő hőmérsékletről gázcirkó fűtés gondoskodik. A közös költség összege havi 18.000 Ft.
A téglalakás városközponti elhelyezkedése okán a lakhatáson túl, befektetésként is nagyon jó döntés. Működhet irodaként, lehet vállalkozás helyszíne is. Az ásatások befejeztével kialakításra kerülő park is tovább növeli majd a környezet értékét, a hely vonzó és egyedi hangulatát.
A lakás időbeni egyeztetés után birtokba vehető. Felújított 2 szobás, elsősorban téglalakás beszámítható.
A macskaköves utcák hangulata, a Fő utca közelsége, óvodák, iskolák, hivatalok, könyvtárak, bankok, gyógyszertárak, boltok, bevásárlóközpontok, éttermek, kávézók elérhetősége fontos szempont lehet a leendő Tulajdonosok számára. A lakás mostani formájában is élhető, de tovább alakítható, újítható egyéni igények és ízlés szerint.
Parkolni az épület közelében lehet. A buszpályaudvar rövid sétára található a háztól.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
pince
jó beosztású
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gardrób
étkezõ
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
telefon
kaputelefon